5284fi.jpg

Emotrees

14/05/2018

De kindjes maken mij week. Ok, vroeger kon ik ook weleens een traan laten om een mooie film. Maar nu komt het toch wel wat sneller.

Haar eerste echte optreden

We staan te wachten op een rij. Samen met een hele hoop ploetermoeders mag ik naar een heuse circusshow. Een vroeg moederdaggeschenk van de kleuters uit de eerste kleuterklas.

Haal die zakdoek maar boven

'Oh, ik ben nu al ontroerd', bekent de mama naast mij. Onze kinderen zitten bij elkaar in de klas. 'Ik ook' beken ik. Ik zie hoe haar ogen vollopen. 'Ze doen dat zo goed'. Ik denk even na over hoe snel het toch wel gaat. Dat ze nu al een echte act gaat opvoeren met al haar vriendjes, speciaal voor ons, speciaal voor mij. SLIK

Ik voel me warm

Het gevoel valt moeilijk te omschrijven. Alles juicht in mij. Als mijn dochter na enige aarzeling de wip oversteekt, heb ik zin om op te staan en te brullen. Ze zwaait naar mij. Ik zwaai overdreven enthousiast terug. Er is niets gemaakts aan. Ik hou van haar en zij van mij. SLIK

Groot applaus

Alle mama's klappen op de maat mee. We moedigen elkaars kinderen aan. We delen onze trots. Ik hoor de mama naast mij roepen naar haar zoon: 'goed gedaan, man!' En ik begrijp het heel goed. De liefde van een mama voor haar kind is sterk en maakt week. Ik slik nog eens en veeg een traan van blijdschap weg.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes