3181fi.jpg

Event: Mama Baas organiseert namiddag Kidsyoga

4/11/2015
Mamabaas
Door Mamabaas

Na onze Mom’s Morning op de Boekenbeurs is het tijd om de kindjes eens in de watten leggen! Hoe we dat doen? We organiseren een namiddagje Kids Yoga op zaterdag 28 november in Yoga on Call, de yogaplace-to-be voor klein en groot.

Na onze Mom’s Morning op de Boekenbeurs is het tijd om de kindjes eens in de watten leggen! Hoe we dat doen? We organiseren een namiddagje Kids Yoga op zaterdag 28 november in Yoga on Call, de yogaplace-to-be voor klein en groot in Gent. Kunnen deelnemen: kindjes van 4 tot 7 jaar (groep 1, 14.30-15.15 uur) en kindjes van 8 tot 12 jaar (groep 2, 15.45-16.45 uur).

Wat is dat, kidsyoga?

Yoga voor kinderen, wat voor een zotte toestanden vinden ze nu weer uit, horen we je al een beetje denken. Maar écht: die kleintjes en yoga, het is een gouden combinatie.

Wat het niet is: urenlange meditatie (alsof dàt mogelijk is, we zijn wel naïef, maar zo naïef nu ook weer niet ;-)/ kindjes die gaan zweven (letterlijk)/ kindjes die héél lang moeten zwijgen en stil zijn (maar een beetje ;-))

Wat het wel is:

  • Leuke bewegingsspelletjes
  • Yogahoudingen
  • Massage
  • Visualisatieverhaal
  • Ademhalingsoefeningen
  • Aandachtsoefeningen

Over de lesgeefster:

Annelies Vandewiele is yogafanaat in hart en nieren en mama van een dochter. Ze geeft onder meer zwangerschapsyoga en yoga voor kids.

Wanneer, waar en voor welke leeftijd?

Op zaterdag 28 november in twee groepen:

 

Groep 1 van 4 tot 7 jaar van 14.30 tot 15.15 uur

Groep 2 van 8 tot 12 jaar van 15.45 uur tot 16.45 uur

 

Waar?

Yoga on Call, Oudescheldestraat 16, 9000 Gent, vlakbij parking Zuid (ruime parkeergelegenheid), vlot bereikbaar via E 17 en met tram en bus. Meer info over de ligging vind je via deze link.

 

Hoe inschrijven?

Hoeveel kost het?

Niets. Helemaal niets! 

Hoe inschrijven?

Wil je je kind(eren) laten deelnemen? Inschrijven kan via sofie@mamabaas.com met de vermelding Kidsyoga, groep 1 of 2. Laat ook duidelijk weten hoeveel kindjes er zullen deelnemen en hoe oud ze zijn.

Deelnemers dragen het best losse sportieve kledij. Yogamatjes zijn voorzien in Yoga on Call.

En wat doet mama/papa intussen?

Ouders die de kindjes komen brengen kunnen even shoppen in het nabijgelegen shoppingcenter Gent-Zuid of in de aanpalende winkelstraten. Me-time voor de kindjes én me-time voor de mama's/papa's, dat lijkt wel een win-winsituatie! :-) 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes