3864fi.jpg

Geweldig filmpje: 3-jarige weet wat hij zegt

1/06/2016

Dit hilarische filmpje, met de naam ‘Mijn driejarige moet alles discussiëren en debatteren’, toont een driejarige kleuter die hevig redeneert om een cupcake in plaats van zijn avondeten te mogen opeten. Zijn moeder Linda Beltran had al nee gezegd, dus ging hij achter haar rug het gaan vragen aan zijn oma in het Spaans, maar hij was natuurlijk betrapt. 

Dat driejarigen weten wat ze willen, is geen nieuws voor iedereen die al te maken heeft gehad met kleuters. Als het kind in kwestie dan ook nog eens verbaal sterk is, kan het hilarisch worden. Zoals in onderstaand filmpje... de driejarige Mateo moet en zal een cupcake eten in plaats van het avondeten. Mama Linda zei al herhaaldelijk neen, en dus probeert Mateo het eerst bij zijn oma, maar hij wordt betrapt. En dan begint het... er ontstaat een discussie tussen mama en zoon, die niet altijd even goed verstaanbaar is, maar soms verrassend volwassen klinkt. Zoals wanneer hij repliceert: ‘Linda, lieveling, luister gewoon!’ En dan staat mama eventjes met de mond vol tanden. Maar zelfs als ze probeert de discussie te sluiten, moet en zal Mateo het laatste woord hebben... 

Een kleine advocaat of verkoper

Linda Beltran vertelt over dit filmpje dat haar zoon heel verbaal is wanneer hij denkt dat hij in zijn recht is. Ze zei: "Als Mateo denkt dat het nodig is en hij een goed argument heeft, zal hij dit zeker zeggen. Zijn gevoel was dat hij zijn avondeten niet moest opeten, want hij had al lunch gehad en cupcakes waren een goed compromis." Wel ja, zo voelen we ons allemaal wel een keer, Mateo! 

De kleine Mateo begon voor de eerste keer zijn ouders hun voornamen te gebruiken na een tripje naar een pretpark, waar een verloren kindje zijn ouders niet kon identificeren met de namen. Linda Beltran zegt dat ‘voor het grootste gedeelte hij nog altijd mama en papa zegt, maar wanneer hij serieus is en wil dat we zeker onze volledige aandacht geven, veranderen onze namen naar Linda en Kenneth.’ De bijnamen ‘liefje’ en ‘lieveling’ heeft hij dan weer van zijn papa overgenomen. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes