4911fi.jpg

Geniale oplossing voor kindjes die hun ouders missen op school: de ‘knuffelknop’

30/08/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Het jongste zoontje van de Britse Louise Mallett gaat sinds kort naar school. De eerste dagen had hij het toch wat lastig omdat hij zijn mama miste en vaak moest huilen. Daarom bedacht Louise een geniale en superschattige oplossing: de knuffelknop. Ze tekende een hartje op het handje van haar zoon (en eentje op zijn arm als reserve), en eentje op haar eigen hand. Wanneer haar zoontje haar miste, kon hij haar zo een virtuele knuffel sturen door op het hartje te drukken, waarna zijn mama de knuffel kon beantwoorden.

knuffelknop

Louise vertelt op Facebook dat de knuffelknop écht werkte. “Onderweg naar school liepen we hand in hand, om  de knuffelknop te ‘laden’.  Toen ik hem ’s avonds ging ophalen, vroeg ik of hij mijn knuffels had ontvangen. Hij was blij en enthousiast, en vertelde dat hij mijn knuffels inderdaad had gekregen. Hij zei dat hij zelf lang op de knop had geduwd omdat hij mij had gemist, maar dat hij niet had gehuild. Ik reageerde dat dát waarschijnlijk die lange knuffel was die ik had gevoeld. Had hij de mijne ook gekregen? En jawel! Hopelijk mogen er nog veel gelukkige dagen op school volgen!”

Simpel en geniaal dus, de truc van de knuffelknop. Misschien een leuk idee voor andere kindjes die het nog moeilijk hebben om hun mama of papa te missen op school!

 

Bron: Facebook

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes