6837fi.jpg

Gratis Webinar: Versterk je spieren én de band met je kind door Fitmom Delphine Steelandt

23/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wist je dat … Mama Baas al haar vijfde verjaardag viert? Inderdaad, groot feest bij ons dit jaar! We hadden veel voor jullie in petto, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid en hebben we onze plannen moeten aanpassen. We laten jullie echter niet in de kou staan:  we bieden jullie vijf weken lang elke week (gratis!) een boeiende webinar aan!

De vijfde webinar staat op de agenda voor woensdag 1 juli om 16.30u en kan je daarna nog een week lang herbekijken als je bent ingeschreven. Het thema van deze vijfde webinar: Versterk je spieren én de band met je kind, door Fitmom Delphine Steelandt.

Fitmom

Sportinstructrice en voedingsdeskundige Delphine Steelandt zocht een gezonde activiteit die ze samen met haar baby kon doen.  Het liefst wilde ze zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen.

Omdat ze het aanbod nergens anders vond, startte ze met work-outs voor ouder en kind, van baby’s tot pubers, om meer qualitytime te kunnen beleven met hen. De mama’s trainen hun lichaam en de kinderen ervaren het als een spel. Door samen te spelen, creëer je een nog betere band met elkaar. Samen spelen is aandacht geven en een mooie manier om je kind beter te leren kennen.

In deze webinar legt Delphine uit hoe je samen met jouw zoon of dochter fitter en gezonder wordt. Ze geeft je tips hoe je aan de slag gaat en hoe je het volhoudt!

#Fitmom was het eerste boek dat Delphine schreef. Ondertussen schreef ze ook #Fitbody, #Fitplus en #Fitfood. Samen met haar man schreef ze #100DOD – 100 days of dedication.

Dankzij onze partner OZ kunnen we deze webinar helemaal gratis aanbieden! Inschrijven is wel verplicht en kan hier. Na het verschijnen kan je de webinar dan nog een week lang herbekijken.

Over partner OZ

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds, wil bijdragen aan de gezondheid van ouders en kinderen, en dat zowel op fysiek, psychisch als sociaal vlak. Welzijn  van ouders én kinderen verdienen daarbij extra aandacht, en daar is het aanbod helemaal op afgestemd.

OZ moedigt bewegen en sporten aan. Bewegen is goed voor je gezondheid en gezonde mensen zijn gelukkiger. Als je lid bent van een sport- of fitnessclub betaalt OZ je een tegemoetkoming van €25 , elk jaar opnieuw ongeacht je leeftijd. Bovendien kan je een professionele beweegcoach inschakelen om een analyse van je conditie te maken en advies op maat te krijgen door te starten met een conditietest in de OZ fit trailer!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes