6301fi.jpg

Het is een fase – over het eerste jaar als mama

12/11/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

De eerste maanden na de geboorte van je kleintje kunnen behoorlijk heftig zijn. Ja, je hebt nu een snoezige mini in huis, maar wat met de kleerkastcrisissen, de hormonen en die wallen-die-niet-meer-lijken-te-verdwijnen? En wat met al die verschillende rollen die je plots moet zien te combineren, van mama over partner tot vriendin of collega? Het boek ‘Het is een fase’ is een handige gids om die babyfase net iets gemakkelijker te maken en om voor jezelf te zorgen.

Er zijn natuurlijk tal van boeken op de markt met alle mogelijke info over hoe je voor dat kleintje moet zorgen. Maar ‘Het is een fase’ focust zich voor de verandering eens volledig op jou.

Misschien ben je even de weg kwijt en heb je het gevoel dat je jezelf opnieuw moet zien te vinden. Dat is compleet normaal. En pssst, spoiler alert: uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed! Het is gewoon een fase, en dat betekent dat die dus ook weer voorbij gaat.

Dit boek biedt praktische antwoorden op heel uiteenlopende vragen tijdens je eerste jaar als mama. Het is opgedeeld in drie fases: de kraamtijd, de moederschaps’rust’ en de maanden daarna. Met behulp van experten (gaande van dokters over psychologen tot visagisten, kappers en stylisten) geeft auteur Rien De Mey een antwoord op alle mogelijke vragen, twijfels en onzekerheden waar je tegenaan loopt in deze fases.

Hoe pak je die kraamvisite aan? Hoe ga je om met dat slaapgebrek? Hoe blijven jij en je partner een liefdevol team in prille babytijden? En hoe stel je comfortabele outfits samen waarin je je wél goed voelt? Maar ook: hoe verwijder je die hardnekkige vlekken van spuitluiers en zure melk? Hoe neem je de leukste babyfoto’s? En hoe combineer je in godsnaam al die verschillende rollen?

‘Het is een fase’ biedt praktische handvatten en slimme no-nonse info en adviezen. Bovendien krijg je ook tips en herkenbare, eerlijke en grappige verhalen van andere mama’s. Een verademing voor kersverse mama’s!

het is een fase

Meer lezen?

Je vindt alle info over het boek hier terug.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes