5431fi.jpg

Hier is-ie dan: schattige Mil! (én het prachtige kaartje van tadaaz!)

27/08/2018

Al zolang ik mama ben, ben ik fan van Mama Baas. Ik lees telkens de blogs en herken zo vaak mezelf of de situaties waarin wij en onze kindjes leven. Dat doet deugd, weten dat je niet alleen bent… Ik stelde me zelfs kandidaat om mijn geboorteverhaal te schrijven bij ons vorig kindje. Nu win ik niet alleen een leuke prijs, maar kan ik die droom ook waarmaken en een stukje van ons verhaal delen!

Proefontwerp

Vorige keer beviel ik onverwacht met een spoedkeizersnede op 36 weken. Daarom was ik deze keer al goed op tijd bezig aan mijn voorbereidingen. Nog voordat ik wist of ik al dan niet gewonnen had, was ik al aan een proefontwerpje begonnen online en stonden de eerste beginselen van mijn doopsuiker al klaar.

Ik was dan ook echt verbaasd toen ik enkele dagen later toch het leuke nieuws kreeg, dat ik de gelukkige winnaar was van de wedstrijd om bij Tadaaz een geboortekaartje of doopsuiker te mogen uitkiezen.

Perfecte kaartje ontwerpen

Ik ging dan ook meteen verder aan de slag. De keuze is enorm uitgebreid, waardoor ik wel eventjes keuzestress kreeg :-). Maar dankzij de ruime collectie kon ik mij helemaal laten inspireren om hét perfecte geboortekaartje te ontwerpen.  

Eerst was het even uitzoeken hoe de editor precies werkte, maar eigenlijk wees het zichzelf al snel uit. En het leuke daaraan is dat je je kaartje of doopsuiker helemaal kan personaliseren. Er is een ruim aanbod in doosjes, zakjes, magneetjes,… en ook op het vlak van kleurtjes, lettertypes, figuurtjes, enz. kan je alles naar wens aanpassen.

Ik koos uiteindelijk zelf voor een kaartje met foliedruk, dat ziet er altijd heel erg posh uit, maar verder is ons kaartje heel plain and simple. Ik hou niet van te veel tralala en was dan ook blij dat ik vrije keuze had in het gamma of gewoon helemaal zelf vanaf 0 iets kon samenstellen met de editor. Manlief (die zich overigens nergens anders mee bemoeit) kreeg de eindbeslissing uit zilver, brons of goudfolie.

Modelkaartje

Eens je min of meer weet wat je wil en je proefontwerp klaarstaat in je account, kan je een modelkaartje bestellen, zo krijg je al een glimp van het mogelijke eindresultaat. Ik was heel tevreden met het modelkaartje, zo mooi! Alleen het lettertype mocht nog wat groter.  Voor zulke details is het echt een meerwaarde dat je een proefdruk kan bestellen. Wees er wel op tijd bij, kwestie van je jezelf de ruimte te gunnen om nog eventuele aanpassingen door te voeren vooraleer je kleintje er is.

Voorbereiding is alles

Daarnaast koos ik nog voor ronde stickertjes die mooi aansluiten op de geboortepresentjes. Dat maakte mijn bestelling bij Tadaaz helemaal áf.

De envelopjes had ik vooraf besteld, zodat ik die al kon voorbereiden. En ook de stickers kon ik al op mijn doopsuiker kleven.

En ondertussen is het eindresultaat er…. Meet schattige Mil, en het mooie kaartje dat we voor hem kozen!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes