6905fi.jpg

Herinneringen bewaren? Ontdek onze leuke foto-invulboeken

14/08/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Toeters en bellen, want samen met Little Indians stellen we een nieuwe boekenreeks voor. Foto-invulboeken waarin je alle schattige foto’s en onvergetelijke momenten met je kindje(s) kan vastleggen. Om later nog eens lekker weg te smelten.

Je zwangerschap, het eerste levensjaar van je baby, die allereerste schoolfoto waarop je kleintje staat te blinken … je gsm staat ongetwijfeld vol met kiekjes die een speciale en emotionele waarde hebben. Geraken ze bij jou vaak ook niet verder dan dat album op je scherm?

Tijd om daar verandering in te brengen! In samenwerking met het Nederlandse Little Indians maakte Mama Baas 3 unieke foto-invulboeken om al die mooie, leuke, grappige en vertederende momenten voor altijd te verzamelen.

echoboek

Het Echoboek

Tijdens die 9 maanden voor je kennismaakt met je kleine spruit gebeurt er al heel wat. Je mooiste herinneringen aan die bijzondere tijd – ook al komen de typische kwaaltjes sommige dagen stevig verstoren – kan je vastleggen in het Echoboek.

Ruimte genoeg voor die allereerste echo, en alle volgende. Maar ook voldoende ruimte om je emoties en ervaringen neer te pennen.

  • Hoe voe je je tijdens je zwangerschap?
  • Waar was je toen je ontdekte dat je zwanger was?
  • Welke namen staan op je lijstje?  

Het Echoboek, hardback, 48 pagina's, € 12,99.

babyboek

Het Babyboek

In het Babyboek kan je al die kostbare eerste momenten met je baby’tje bewaren. Oké, misschien zal je toch wat moet selecteren, want reken maar dat je die eerste maanden zowat elke glimlach of leuke snoet fotografeert. Om nog maar te zwijgen van jullie uitstapjes en al die mijlpaaltjes, zoals de eerste poging tot fruit- of groentepap.

En wanneer je kindje begint te brabbelen, kan je ook die eerste woordjes noteren. Net als ander grappige of mooie verhalen.

Het Babyboek, hardback, 64 pagina's, € 17,99.

schoolfotoboek

Het schoolfotoboek

En waarom zou je stoppen met het verzamelen van speciale momenten na dat eerste levensjaar van je mini-me? In plaats van de jaarlijkse schoolfoto’s in een schuif te stoppen, plak je ze gewoon in het Schoolfotoboek. Individuele en klasfoto’s van de eerste kleuterklas tot het laatste leerjaar van de basisschool.

Een leuke herinnering voor je kind, dat er ook zelf in kan tekenen, en anekdotes over vriendjes of jullie gezin en toekomstplannen in kan neerpennen.

Het Schoolfotoboek, hardback, 48 pagina's, € 17,99.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes