6748fi.jpg

Hilarisch: de grappigste uitspraken van jullie kindjes

14/05/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Kinderen en hun uitspraken … het is een gouden combinatie die soms leidt tot heel wat gegniffel of zelfs de slappe lach. Een tijdje geleden vroegen we jullie naar de grappigste uitspraken van jullie kids. En oh boy, die pagadders kunnen er duidelijk weg mee, haha!  Hierbij een greep uit jullie hilarische reacties:

 1. Rik (2) ziet weleens dat zijn papa mij een tikje op mijn billen geeft in huis. Toen we in de winkel stonden en hij in het karretje zat, zei hij plots tegen een vreemde man naast mij: "Klets maar op mama haar poep hoor, dat vindt ze leuk!" Daar stond ik dan met een knalrood hoofd ...
 2. Sinds midden maart voer ik mijn team aan van thuis uit en vergader ik veel via teleconferenties. Gezien ik drie kinderen in huis heb (10 jaar, 6 jaar, 5 maanden oud) en mijn partner uit huis aan het werken is, zit ik dan in de woonkamer. Tijdens een van mijn laatste vergaderingen, wees ik een van de teamleden erop dat ik niet tevreden was van zijn werk. Zei mijn 6-jarige in het voorbij lopen "Aiai, jij krijgt geen sticker vandaag!" 
 3. Tina: "Ik wandelde met mijn dochter over het kerkhof op Allerheiligen. Opeens begon ze "Lang zal ze leven!" te zingen …"
 4. Heleen: Toen ik het sprookje van Roodkapje begon te vertellen, reageerde mijn dochter boos: “Roodkapje mag helemaal niet naar haar oma met het virus! Als Roodkapje mag, dan ga ik ook naar oma!”
 5. Nore (7) liep verkleed als prinses door het huis. Mama: “Waar is je prins op het witte paard gebleven?” Waarop ze uit de hoogte antwoordde: “Mama, die zijn uitgestorven” en verder liep.
 6. Laurien (3): “Mama, het is hier een beetje vuil. Ik ga dan buiten spelen met papa, dan kan jij stofzuigen en dweilen!”
 7. Dochter (5): “Mama, toen jij klein was, welke dino’s leefden er toen?” #fossiel
 8. Dochter (3,5) vroeg op vakantie in Frankrijk aan een ander kindje: “Hoe heet jij?” Daarna zei ze tegen ons: “Mama, dat kindje heet ‘Quoi’!”
 9. Bij het afscheidsfeest van zijn juf kwam mijn zoontje (3) enthousiast aangelopen: “Mama, de juf geeft een uitschijtfeest!”
 10. Zoontje (3) stapte uit de auto terwijl het nog donker was, keek naar de hemel en riep: “Kijk mama, een banaan in de lucht!”
 11. Dochter: "Mama, weet je wat mijn favoriete auto is?" Mama: "Euh, neen?" Dochter: "De ijsjeskar!"
 12. We waren op vakantie in Ibiza, en zaten te zonnen en spelen op een leuk strandje. Komt er opeens een groep kajakkers aangevaren, zegt Ella (4) heel serieus: “ik denk dat dat indianen zijn mama!”
 13. Papa stapte uit de douche en begon zich af te vragen. Senne (7): “Papa, hoeveel bollekes heb jij in je uier? Ik twee!”
 14. Op bezoek bij haar overgrootvader stapte mijn dochter (4) plots richting de tafel waarop een glas stond met zijn vals gebit. Ze wilde het glas vastnemen, maar ik zei dat ze moest opletten. Waarop zij in paniek: “Waarom? Gaan ze bijten?!”
 15. Mama: “Waarom was je zo vroeg wakker?” Elise: “Omdat ik mijn ogen open deed!”
 16. Zoontje (3) zag mij in de badkamer (naakt) en zei: "Zeg mama, je hebt vergeten te betalen voor een plasser!"
 17. Mama: “Ik heb de zon zien zakken in de zee …” Vik (4): “Nee mama, dan wordt die nat!”
 18. Cois (2,5) lag in zijn bedje. Plots schoot hij recht in paniek: “Mama, ik moet een bril dragen!” Mama: “Waarom?” Cois, helemaal overstuur: “Ik zie niets met mijn ogen toe!”
 19. Mijn dochter leerde op school over adoptie en wat biologische mama betekent. Vroeg ze thuis: “Mama, ben ik geaborteerd?”
 20. Jozefien (3) zat op de schouders van papa. Plots riep ze enthousiast: “Papa, ik kan jouw hoofd heel goed door je haar zien!”

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes