4603fi.jpg

Hoe onze mom-to-be-namiddag met Fragile was én sneak peek nieuwe collectie!

21/03/2017

Het zit er weer op, onze allereerste mom-to-be verwennamiddag met Fragile! Er werd druk aan zwangerschapsyoga gedaan en geluisterd naar huisarts Sofie Vanderoost, maar natuurlijk ook kleren gepast! Speciaal voor jullie mogen we ook al een tipje van de sluier lichten en een paar favorieten tonen van de nieuwe lente-zomercollectie! 

yoga

Tot rust met zwangerschapsyoga

Het was gezellig druk op zaterdag 11 maart in de flagshipstore van Fragile in de Kammenstraat in Antwerpen. Eerst en vooral was er een sessie zwangerschapsyoga waarbij de mama's-to-be zalig tot rust konden komen.

winkel fragile

En shoppen!

Maar uiteraard konden de ladies/mama's ook shoppen en kregen ze een leuke goodiebag vol toffe dingen mee! 

fragile

En er was een leuke make-over met make-upartieste Léonie

Effe een korte opfrisbeurt dankzij Léonie en haar collega van MUD-make-up: check! 

fragile
fragile

En er was een leuke fotobooth! Mét props!

fragile
fragile

Say cheese!

fragile

En onze huisarts Sofie gaf een basis Eerste Hulp bij Kleine Kinderen!

fragile

En wij mochten al eens piepen naar de nieuwe collectie van Fragile... (en ja, we hebben een kleedje gekocht... En nee, we zijn nochtans niet zwanger. Gelukkig laten de kleren van Fragile dat perfect toe! En nee, wij hebben helemaal geen shoppingprobleem of zo hoor! :-) 

fragile
fragile

Bladmotieven zijn troef deze lente en zomer bij Fragile. Tropische bladeren, lieflijke bloemblaadjes, levensgroot of ieniemienie, Fragile kiest in haar prints en ingewerkte patronen resoluut voor blaadjesmotieven als symbool voor het nieuwe leven! Ze vormen een vrolijke toets naast de pastelkleurige effen stoffen met mooie details.

fragile
fragile

Off-shoulder tops, midi lengtes, kanten tops… Niets houdt je tegen er fantastisch én fashionable uit te zien tijdens je zwangerschap! Losse t-shirts en sweaters vind je overal, maar bij Fragile wordt echt ontworpen uitgaande van een groeiend buikje vanaf week 1. Het is dus een illusie dat je je zwangerschapskleren maar kort kan dragen: als je ze vanaf week 1 kan dragen, dan kan je dat achteraf ook! Er worden alleen stoffen gebruikt die mooi hun vorm behouden.

fragile

Little summerdress!

Elk stuk uit deze collectie kan je op verschillende manieren dragen en combineren, waardoor je enorm veel draagplezier beleeft aan je nieuwe stuks. Een jurk die je overdag met sneakers draagt, kan er net zo goed feestelijk uitzien gecombineerd met een knielange cardigan en fijne schoentjes. De kleuren zijn ook zo op elkaar afgesteld dat je makkelijk kan mix’-en-matchen!

Natuurlijk mag een goed zittende jeans niet ontbreken, maar een flatterend jurkje doet zoveel meer voor je zelfvertrouwen. Het is het seizoen van lentefeesten, trouwfeesten, barbecues enzovoorts, aanleiding te over om je af en toe wat op te kleden. Complimenten gegarandeerd! And a happy mommy makes a happy baby… 

Shop de collectie in de winkels van Fragile of online.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes