5802fi.jpg

Hoe presenteer je je doopsuiker op een leuke en stijlvolle manier?

6/03/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Na het nodige denk- en zoekwerk heb je het eindelijk gevonden: het perfecte geboortekaartje en de ideale doopsuiker. Maar hoe kan je dat nu allemaal presenteren op een  toffe en stijlvolle manier?

Het is natuurlijk het leukst als je één bepaald thema kiest, en dat thema tot in de kleinste details kunt doortrekken. De doopsuiker stem je af op het geboortekaartje, net zoals de uitnodiging voor de babyborrel. Als je die doopsuiker dan kunt presenteren in een bijpassende doos, zet je pas echt de puntjes op de i.

Tadaaz

Presentatiedoos met geboorteposter

Je kan bijvoorbeeld een mooie presentatiedoos kiezen, en die pimpen met een bijhorende poster, helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Zo wordt het geheel tot in de puntjes op elkaar afgestemd: heel stijlvol!

Het leuke aan zo’n presentatiedoos? Die kan ook na de kraamperiode nog dienst doen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om ‘m nadien te gebruiken als herinneringendoos? Je kan er het eerste pakje en mutsje van je baby in kwijt, het ziekenhuisbandje, de eerste foto’s en de allerleukste wenskaartjes die jullie kregen. Wedden dat je kleintje het later geweldig vindt om samen te neuzen in deze unieke en persoonlijke ‘schatkist’? Een superleuk hebbeding!

Vlaggetjes als finishing touch

Wil je ook de ‘doopsuikerhoek’ in jullie huis nog een extra touch geven? Dan kan je opteren voor feestelijke vlaggetjes boven de presentatiedoos – uiteraard weer in hetzelfde thema, wat had je gedacht! Om die vlaggetjes te ontwerpen kan je bijvoorbeeld het ontwerp van jullie geboortekaartje combineren met een paar superschattige foto’s van jullie kleine schat. En ook deze vlaggetjes kan je later recupereren: heel tof om de kinderkamer mee op te leuken, en ideaal als versiering op de babyborrel of het eerste verjaardagsfeestje!

Tadaaz

Bij Tadaaz vind je alles om een mooi geheel te maken van jullie doopsuiker en geboortekaartjes, mét bijhorende presentatiedozen en vlaggetjes. 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tadaaz. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes