4819fi.jpg

Hoera, hij is er: ons babyfoto-plak-invulboek!

24/07/2017

Joepie, onze jongste spruit ligt volop in de winkelrekken: ons eigenste echte Baby-fotoplak-invulboek! Of liever, voor zij die zwanger zijn: jouw Baby-fotoplak-invulboek! Vol met leuke plekjes om dingen bij te schrijven en bij te houden, zodat je later, als je al lang alles bent vergeten door dat verdraaide mamageheugen, weer alles kunt naar boven halen :-)!

Ik heb me echt wel superhard geamuseerd om dit cadeauboekje te maken... Niet dat ik zelf zwanger was (nee husband, rustig maar, er is niets aan de hand), maar ik heb toch zelf twee flinke meisjes op de wereld gezet en dàt vormde de ideale inspiratiebron voor dit boekje. Ik heb er alles in gestoken wat ik zal graag had gehad in een fotoplak- en invulboek. Een paar voorbeelden!

Het begint al bij de cover, waarop je een foto van je kleine beeb kunt plakken :-).

Zwangerschapstest

En het gaat natuurlijk ook over de zwangerschapstest, en waar je die hebt gedaan en zo... 

foto babyinvulboek

Babymoon

En het geeft je ook een goed excuus om op 'babymoon' te trekken met je partner of BFF... 

babymoon

Baby-o-meter

Er zit ook een Baby-o-meter in waarbij je aan de hand van een foto van jij en je partner kunt kijken hoe jouw baby eruit zal zien! Yes! En voor de alleenstaande mama's is er de aangepaste versie waarbij ze een foto van haar droompartner mag kleven! Handig! 

baby-o-meter

Week-per-weekfoto

Je kunt vertellen hoe je bevalling is verlopen, fotootjes van meter en peter kleven en natuurlijk van je baby op dag 1, dag 2, week 1, 2... 

foto

Maand per maand

Na de eerste dikke maand gaat het over naar een foto per maand gedurende het eerste levensjaar met allerlei leuke tips en weetjes. O ja, en natuurlijk kun je foto's kleven van de eerste verjaardag en tweede verjaardag! En van de eerste keer op het potje of groentepap eten!

baby foto

Eerste schooldag

En zo gaat het door tot aan de eerste schooldag, snif snif! Ik ga door tot en met 6 jaar, zodat je een mooi boekje hebt gemaakt voor je zoon of dochter en hij of zij het zelf kan doorbladeren als hij/zij oud genoeg is... Tof toch? Zij die net bevallen zijn: misschien is het nog niet te laat om er eentje in huis te halen, want je kan het gedeelte van de bevalling natuurlijk altijd retrospectief invullen. 

Leuk weetje: je kunt 25 gratis fotoafdrukken genieten bij albelli.be. Check zeker de insert die in het boekje zit! En nu maar plakken, invullen en genieten van dat boekje! Hopelijk vinden jullie het even leuk als ik het vond om het te maken! Meer info: check de site van Lannoo! O ja, het boekje kost 17,99 euro!

Veel liefs,

Mama Baas Sofie

foto