5491fi.jpg

Hoera, onze webshop is er!

28/09/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Misschien had je er al iets van opgevangen: Mama Baas krijgt een eigen webshop! De voorbije weken zijn wij achter de schermen heel druk bezig geweest om een superleuke collectie voor jullie samen te stellen, en we zijn echt MEGA-blij (zoals in: we staan te trappelen van enthousiasme) dat we die eindelijk met jullie kunnen delen! Want, jawel: 3-2-1, - knipt het lintje door - wij verklaren onze webshop voor … GEOPEND!

Wie gisteren op ons event was, heeft al een glimp kunnen opvangen van al die leuke dingen die je nu op onze webshop kan vinden. En het mag gezegd worden: het is de moeite!

Waar mag je je aan verwachten?

Natuurlijk hebben onze boeken een prominente plaats gekregen in de webshop.

Daarnaast hebben we een eigen collectie superleuke spulletjes laten ontwerpen die we jullie dus exclusief kunnen aanbieden. Denk maar aan fashionable sweaters, leuke armbandjes of toffe thermossen (because, coffee…).

Tiny Magic

Maar da’s nog niet alles. We hebben ook een aantal leuke partners aangesproken. Denk maar aan Plan Toys, Tiny Magic, Wobbel of Rainpharma.

Alle producten werden met zorg uitgekozen door experts én door mama’s.

Je ziet het: op de webshop van Mama Baas vind je de leukste spulletjes voor mama’s én kindjes.

En we hebben nog meer troeven! Bij bestellingen vanaf 50 euro verzenden wij gratis, en als je bestelt vóór 17 uur, dan heb je je spulletjes de volgende werkdag in huis.

Plan Toys

We vieren de lancering met een korting

Omdat we zo enthousiast zijn over onze splinternieuwe webshop, smijten we al meteen met kortingen. Yiha!

In oktober zetten we de producten van Plan Toys in de kijker, en daarom krijg je tijdelijk 10% korting op het volledige gamma van Plan Toys. 

Tijd om snel even te gaan snuisteren op onze webshop, denk je niet? Je vindt ‘m hier

Shop till you drop!