6768fi.jpg

Hoera, we moeten een mondmasker op!

20/05/2020

Daar staan we dan. Met zijn allen op het schoolplein op ons kroost te wachten met een mondmasker voor. Het ziet er niet echt charmant uit, maar we're all in this together. En hoewel het nog wat onwennig voelt, heb ik toch al wat leuke voordelen ontdekt:

  1. Zin om nog snel een stuk chocola of koek in je mond te proppen voor vertrek naar school? Geen probleem. Maakt niet uit of er nog iets tussen je tanden steekt. Niemand die het ziet.
  2. Hoezo knoflookgeur? Met mondkapje én anderhalve meter afstand kan er gerust nog een extra teentje look door het eten. Oké, best niet overdrijven want dan word je er zelf onpasselijk van. Je eigen neus steekt tenslotte ook in je mondmasker.
  3. Geen rimpel meer te zien. Zolang je niet lacht tenminste. En je een frou hebt.
  4. Beetje te laat in bed gekropen? Niemand die het ziet als je eens ongegeneerd gaapt. Als je er niet te veel geluid bij maakt natuurlijk. Tip: zet je mondmasker goed hoog op, dan zie je meteen die wallen ook niet meer.
  5. Je kunt ongemerkt je tong uitsteken naar die vervelende moeder die altijd staat op te scheppen over hoe geweldig haar kinderen wel niet zijn.
  6. Een droom voor alle mama's: je kunt een paar minuten langer slapen! Lippenstift en foundation kun je gewoon lekker overslaan. En voor de echt wanhopige mama's: als je niet direct door hoeft naar je werk, kun je zelfs het tandenpoetsen nog wat uitstellen. Weer een paar minuten gewonnen!
  7. En het allerbelangrijkste natuurlijk: je beschermt (in zekere mate) de mama's en papa's die samen met jou op jullie allerliefste oogappels staan te wachten.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes