6611fi.jpg

Hou eens een niet-verjaardagsfeest

12/04/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

'Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.' Een leuze die nu meer dan ooit van toepassing is. Daarom lanceren we graag het idee van een niet-verjaardagsfeest: elke reden is goed voor een feestje, én je kan er meteen je kids weer mee entertainen. Twee vliegen in één klap! 

Een verjaardagsfeest is altijd leuk. Maar … waarom zou je moeten wachten tot er iemand jarig is om een feestje te kunnen bouwen? K3 zong er ooit al een liedje over, en wij vinden het een prima idee om dat vandaag eens toe te passen: een niet-verjaardagsfeest!

Dus: maak een kroon voor wie vandaag níet jarig is of zet een feesthoedje op je hoofd. Hang slingers op. Blaas ballonnen op. Bak een cake of haal een taart bij de bakker (een paar coronakilo’s extra zijn helemaal geoorloofd!). Blaas kaarsjes uit en doe een wens. Klink op jullie niet-verjaardag met kinderchampagne (of cava). Zing  ‘In de gloria.’ Kortom: maak het gezellig "in uw kot" en vier feest!

Want het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En dat is ook nu het geval, misschien zelfs nog meer dan anders.

(En is er toevallig net wél iemand jarig vandaag, dan verplaats je dat niet-verjaardagsfeest gewoon naar een andere dag natuurlijk!)

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes