6858fi.jpg

Ik ben nu eenmaal zo …

8/07/2020

‘Ik ben nu eenmaal zo onrustig.’ Ik ben ondertussen de tel kwijtgeraakt hoe dikwijls ik dat al heb gehoord. Meestal wordt dat dan gevolgd door een dooddoener à la: ‘Dat zit nu eenmaal in mijn genen’. Of: ‘Mijn moeder of vader was ook zo.’ Akkoord, we zijn wie we zijn en de ene persoon ervaart meer onrust dan de andere. De ene mama verliest haar geduld sneller dan de andere.
En het zijn voor velen pittige tijden geweest. Maar we hebben meer invloed op hoe we ons voelen dan we vaak geloven.

We hebben invloed op hoe we omgaan met bepaalde uitdagingen. We kunnen werken aan onze innerlijke rust. Ja, echt waar. Ja, zelfs jij.

Dit hoeft niet jouw scenario te zijn: ‘Ik ben onrustig, ik word geleefd en dat zal ook steeds zo blijven. Onrust is en blijft "my middle name". Ik moet er maar mee leven. Punt. Einde verhaal.’

Nééééééé. Echt niet.

Wat ik geloof en wat ik ook zie, is dat elke mens die bereid is te willen veranderen, die bereid is het werk te doen, met de juiste tools werk kan maken van innerlijke rust. En ja, ieder op haar ritme. Ieder haar groeiproces.

Maar ik geloof oprecht dat ieder van ons een enorm groeipotentieel heeft. Alles begint met erin te geloven dat ook jij kan werken aan jouw innerlijke rust.

Extra mooi is trouwens dat wanneer jij meer innerlijke rust gaat ervaren, je dit ook gaat doorgeven aan je kids, je partner,... aan de mensen rondom jou. Vergelijk het met wanneer je een steentje in het water gooit, dan creëer je een rimpeleffect. Hetzelfde gebeurt als jij meer innerlijke rust gaat ervaren, dan gaat dat ook uitdijen naar de mensen rondom jou.

Meer info (en een gratis ebook) over innerlijke rust en liefde in je gezin vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes