6762fi.jpg

Nathalie Nuñez

De kans is groot dat ik me vroeger in een gelijkaardige situatie bevond als de jouwe. Ik herken ook al die uitdagingen:

  • mezelf voorbijlopen
  • overprikkeld zijn
  • niet voldoende kunnen genieten
  • me onzeker voelen
  • innerlijke onrust ervaren
  • me “anders” voelen…
  • niet weten wat ik wilde in mijn leven

Jep. Zelfs toen ik zelf al jaren mindfulness trainingen gaf en alle tips & tricks wel al kende.

Ook toen lag ik nog heel erg met mezelf in de knoop. Ook mijn work/life balans was nog steeds een soep: EN bijberoep, EN studeren EN een halftijdse job EN een gezin. Het was gewoon allemaal te veel.

Fast-forward naar nu: nu heb ik een geweldig mooi leven voor mezelf gecreëerd: een leven en een zaak waarin ik veel zingeving & vrijheid ervaar. Een leven met voldoende tijd voor mijn gezin, mijn 3 dochters & mijn partner, voor me-time, vriendinnen, om veel te reizen, etentjes te organiseren (Fernando kookt en ik doe de rest), te gaan dansen (salsa & zumba),…

Ik geef al bijna 10 jaar mindfulness trainingen en ik geef ook al jaren coachings aan zij die voor zichzelf een relaxed leven willen creëren. Specifiek voor mama’s ontwikkelde ik een “mindful mom” training: een deel van de training verloopt online, zodat er niet zo vaak voor opvang gezorgd moet worden, de voorbeelden zijn herkenbaar en specifiek uit jouw leefwereld & meditatie oefeningen van 45 min werden geschrapt. Want als mama met kleine kids is dit heel moeilijk haalbaar.

Mijn drijfveren zijn uiteraard vooral mama’s die nog te veel aan het overleven zijn in plaats van te leven. En mijn kids. Ik wil mijn kids namelijk meegeven & vooral ook laten zien, dat alles mogelijk is. En dat je dromen wel werkelijkheid kunnen worden.

Mijn favoriete quote is namelijk die van Wayne Dyer: “your kids will see what you are all about by what you live rather than what you say.”

Meer over mij & m’n coachings/trainingen vind je op: www.nathalie-nunez.com