7245fi.jpg

Ik hou van jou, lieve dochter

22/02/2021

Valentijn is net voorbij. Ik vond het dit jaar zo fijn om te lezen en te merken dat Valentijn méér is dan een feest tussen twee geliefden. Het is een feest voor iedereen die je liefhebt. Ik kreeg toen het idee om een brief naar mijn dochter te schrijven.

Mijn lieve dochter,

Vandaag heb ik zin om jou een brief te schrijven om je te vertellen hoeveel ik van je hou.

Vier woorden die ik je toeroep wanneer je al vrolijk de andere spelende kindjes toestapt in de crèche, die ik in je oor fluister net voordat je naar dromenland vertrekt, die je in mijn ogen leest als ik je zie spelen en ontdekken, die ik jou in "kusjesvorm" geef als je bang of gekwetst bent.

Door 'ik hou van jou' te zeggen wil ik zoveel méér uitdrukken dan enkel een gevoel. Ik wil vanuit het diepste van mijn ziel zeggen dat ik er altijd voor jou zal zijn, dat ik jou alles wil geven wat ik in me heb, dat ik hemel en aarde wil verzetten voor die lach van jou, dat je mijn passie en mijn leven bent.

Hiermee zeg ik ook dat ik degene ben op wie je blijvend kan rekenen en bij wie je steeds terechtkan. Ik luister graag naar jouw vragen, jouw verhalen en deel mee in jouw verdriet en geluk. Ik ben je veilige thuishaven.

Ik wil met je meelopen, ik wil naast, achter of voor je wandelen, ik wil vertragen als je het nodig hebt.  Samen met jou wil ik de wereld (her)ontdekken.

Ik beloof dat ik steeds naar jou zal blijven kijken en rekening zal houden met wie je bent en wat je nodig hebt. Ik wil je kennen, door en door.

Weet dat ik zo dankbaar ben voor die onvoorwaardelijke liefde die ik dankzij jou voel. Hierdoor groei ik zelf nog elke dag, leer ik mezelf nog beter kennen, ken ik twijfel en verdriet en vooral ook vreugde en plezier.

 Ik hou van jou,

 Je maman

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes