Mama heeft een dagje wellness verdiend

  • door Mamabaas

Ik denk dat ik een nieuwe traditie ga starten. Vanaf nu trakteer ik mezelf elke maand op een dagje/middagje/avondje wellness. Who’s with me? Jep, gewoon even alle aandacht op mijzelf richten. En nadien weer met heel mijn hart bij die kleine schatjes – euh meestal – thuis.

Mama zijn is geweldig en … vermoeiend

Voor alle duidelijkheid: ik ben dol op mijn mini-me’s. Ik geniet, mijn hart ontploft van liefde wanneer mijn kleuter haar armpjes rond mij slaat of trots toont hoe ze met haar pijl en boog haar doel treft (de tuinmeubelen, niet zo hard te missen vanop een meter, maar toch). Of wanneer mijn jongste na haar avondvoeding tegen mijn borst soest.

Maar we moeten er geen tekeningetje bij maken. Met een baby van 7 maanden en een hyperactieve kleuter van 3 zijn zenmomentjes thuis … tja, schaars. Die nachten – 4 uur ononderbroken slapen, wat is dat? Die eeuwige strijd aan tafel. Die ochtendspits (thuis en op de baan). Die avondchaos. Het gevoel dat een dag gewoon veel te kort is. Ononderbroken een volledig aflevering van mijn favoriete serie bekijken? Da’s intussen meer dan 3 jaar geleden.

Op adem komen

Die keerzijdes nemen we er uiteraard met véél liefde en met de glimlach – meestal toch – bij. Maar vandaar dus mijn pleidooi voor de campagne ‘Mama's naar de wellness’. Elke maand even tijd om op adem te komen. Relaxen in de sauna. In stilte. Geen gezeur, geruzie of gehuil op de achtergrond. Niemand die aan je arm trekt. Tijd om op je gemak een koffietje te drinken, een boekje te lezen of (alleen!) naar het toilet te gaan. Niemand die iets van je verwacht (behalve dan dat je op tijd bent voor die hot stone massage die je hebt geboekt, maar daar kunnen we mee leven). Hoe hemels klinkt dat niet?

Krijg je bezoekje aan de sauna terugbetaald

En het wordt nog beter. Ik ontdekte namelijk dat het OZ een terugbetaling voorziet voor wellness. Jawel, je leest het goed: je krijgt 25€ terug bij een bezoekje aan de sauna of voor een schoonheidsbehandeling! Zo wordt dat dagje wellness niet alleen fysiek en mentaal verantwoord, maar ook nog eens financieel. Jep, ik heb geen argumenten meer nodig… Dat moment van me-time staat al in een fluo-kleurtje in mijn agenda ;-). 

Hoeveel kan jij besparen?

Benieuwd of er nog terugbetalingen zijn waar je geen weet van had en hoeveel jij zou kunnen besparen bij OZ? Bereken het dan snel via deze link. Wie weet kan je met het geld dat je uitspaart dan maandelijks naar de wellness! Een mens mag dromen, nietwaar ;-).

Meer informatie vind je hier.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met OZ. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.