4008fi.jpg

Joepie, de nieuwe Filou & Friendscollectie voor de allerkleinsten is vanaf morgen te koop

18/07/2016

Joepie, morgen is FELIZ by Filou, de nieuwe Filou & Friends-collectie voor de allerkleinsten en een exclusieve samenwerking met Dreambaby, te koop! We kregen een paar weken als eersten een sneak peek, maar er is nog veel meer moois om voor te smelten. Helemaal happy word je van deze mooie collectie!

En speciaal voor de lancering van de nieuwe collectie krijg je bij aankoop van twee stuks uit de collectie van FELIZ by Filou een knuffel ter waarde van 9,90 euro gratis. Geldig vanaf 12 tot en met 31 augustus bij alle Dreambaby-winkels zolang de voorraad strekt!

feliz by filou

Happiness is homemade

Uitgangspunt van deze collectie is de slogan ‘Happiness is homemade’, en dat zie je niet alleen terug in de comfy rompers, broekjes en pyjama’s, maar ook in de gezellige slaapzakken, jasjes, materniteitsaccessoires, slabbetjes en zachte tetraknuffel. De schattige graphics met vosjes, muizen en kittens doen in elk geval ons moederhart helemaal melo worden (nee, dat ding van die derde baby wordt hier nog altijd halstarrig doodgezwegen, ik denk dat ik dringend eens een vriendin moet aanzetten tot nog een baby :-)…).

De collectie richt zich van de allerkleinsten tot stappertjes van 24 maanden en is verkrijgbaar bij Dreambaby.

Om jullie nog een beetje warm te maken (en, oké, we geven het toe, om onze eigen moederlijke hormonen nog wat meer aan te wakkeren, smelt, smelt): nog 5 toppers uit de collectie.

T-shirt feliz by filou

1. Roze muis

feliz by filou

2. Cute kittensdress

feliz by filou

3. Vossenpyjama

feliz by filou

4. Rompertjes voor hem en haar

feliz by filou

5. Kittenscachecoeur

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes