5287fi.jpg

Kijktip: Hilarische én herkenbare reeks op Netflix over het leven als kersverse mama

16/05/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama worden, het is het mooiste wat er is. En het zet je wereld ook wel euh… een klein beetje op zijn kop. Een huilende baby, slapeloze nachten en een onbestaand sociaal leven, dat doet wat met een mens. Dat ondervindt ook Audrey in de Australische serie ‘The Letdown’. Het zorgt voor hilarische en tegelijk behoorlijk herkenbare taferelen.

De reeks, die sinds kort ook bij ons te zien is op Netflix, heeft alle ingrediënten voor een raak portret van een kersverse mama: de afkeurende blikken van andere mama’s, een huilende baby die soms alleen getroost kan worden door rond te rijden in de auto, een ambitieuze man, overleven op liters koffie, borstvoeding die niet altijd gesmeerd loopt, een praatgroep met ‘lotgenoten’, een bemoeizuchtige schoonmoeder en vrienden zonder kinderen die het gevoel hebben dat je als mama op een andere planeet leeft.

Treffend, herkenbaar én hilarisch. Perfect om te bekijken als je op de zetel gestrand bent met een baby die de hele tijd wil drinken of die alleen maar op mama wil slapen. Ook ideaal trouwens als je peuter of kleuter eindelijk in bed ligt en jij onderuitgezakt in de zetel hangt met een glas wijn ;-).

Alvast een voorsmaakje: