4655fi.jpg

Kom op donderdag 11 mei naar ons Mom is Wow-event (i.s.m. Dreambaby!)

25/04/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Jippie, Moederdag komt eraan en dat mag gevierd worden! Wij bij Mama Baas organiseren meteen een heus feestje in samenwerking met Dreambaby voor alle mama’s out there! Place to be: Dreambaby Lochristi, op donderdag 11 mei van 17 tot 21 uur!

Mom is Wow!

We kondigden het al eerder deze week aan: we gaan weer een feestje houden, dit keer voor Moederdag. Mom is Wow is de naam van ons event waarbij alles in het teken staat van, jawel, you people!

Wat staat er allemaal op het programma? Onder meer een avondje vol exclusieve kortingen op draagdoeken en kinderkleertjes, professioneel advies, leuke babbels en workshops en extra lang shoppen natuurlijk!

Het programma

  • 17.30 u./18.30 u./19.30 u. - workshop 'Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen'

Ken jij de basics om je kindje te verzorgen? Huisarts Sofie Vanderoost test in deze leerrijke workshop meteen je parate kennis met een interactieve quiz. Daarna vertelt ze je alles over de veelvoorkomende kinderziektes en wat te doen als je kindje zich bijvoorbeeld verslikt.

  • 18 u./19 u./20 u. - workshop draagdoeken en -zakken

Een draagdoek kan soms ingewikkeld zijn. Maar met draagconsulente Sandrine Van Wilderode raak je nooit meer verstrikt! Ze toont je alle technieken en methodes die bij jou en je kindje passen. Haal jij ook je inpaktalent naar boven?

  • Doorlopend - RainPharma handmassage en gezichtsverzorging

RainPharma, da’s puur natuur. Hun natuurlijke verzorgingsproducten maken je huid zachter, zonder de vochtbalans te verstoren. Geniet dus van een momentje rust tijdens een uitgebreide gelaatsverzorging of handmassage. Ondertussen kom je alles te weten over de beste verzorging voor je huid.

  • Doorlopend - Stand Mama Baas & signeerstand

Welk type mama ben jij? Sofie Vanherpe vertelt je of je een Speedy Gonzalez of eerder een ChillyWillyMom bent. Doe de test aan de stand van Mama Baas en kom alles over jouw gewoontes te weten. Wil je nog persoonlijker advies? Dan kan je altijd bij een van onze medewerkers terecht, of bij de geïnspireerde gastsprekers aan de signeerstand.

Psssssst … we voorzien ook een rustige borstvoedingshoek en een verschoonkamer voor de allerkleinsten. Want echt iedereen is welkom!

Inschrijven kan via...

Schrijf je nu in via www.dreambaby.be/event-lochristi of via de Facebookpagina. Wie op voorhand inschrijft krijg een leuke verrassing!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes