5145fi.jpg

Kylie Jenner bevestigt de geboorte van haar dochtertje met een prachtig filmpje

5/02/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Na maanden van speculaties bevestigde Kylie Jenner eindelijk het grote nieuws: ja, ze was zwanger. Was, inderdaad, want ondertussen is ze op 1 februari al bevallen van een gezonde dochter. Kylie koos er bewust voor om haar zwangerschap in alle rust en sereniteit te beleven, ver weg van de camera’s, en komt daarom nu pas met het nieuws op het proppen.

Kylie Jenner (20) is vorige week bevallen van haar eerste kindje. Extra leuk: haar halfzus Kim Kardashian werd onlangs voor de derde keer mama, zij het via een draagmoeder, en ook halfzus Khloé is zwanger van haar eerste kindje. Een echte babyboom dus, daar in de Kardashian clan!

Er werd al maandenlang gespeculeerd over een mogelijke zwangerschap van Kylie, maar zij hield de lippen stijf op elkaar. En nu ze is bevallen, komt ze met een verklaring voor haar stilzwijgen. Op haar Instagram postte ze het heuglijke nieuws, en een boodschap voor haar fans:

Kylie Jenner Insta

‘Het spijt me dat ik jullie geen duidelijkheid heb gegeven over jullie vermoedens. Ik weet dat jullie het gewoon zijn dat ik open ben over alles wat ik beleef. Mijn zwangerschap was echter een reis waarbij ik ervoor heb gekozen om die buiten het oog van de buitenwereld te beleven. Ik wist voor mezelf dat ik me moest voorbereiden op de rol van mijn leven op  de meest positieve, stressvrije en gezonde manier waarop ik dat kon. Ik had geen verrassingsaankondiging of een grote betaalde onthulling gepland. Ik wist dat mijn baby alle stress en alle emoties zou voelen, en dus koos ik ervoor het op deze manier te doen voor mijn kleintje en ons geluk.

Mijn zwangerschap was de mooiste, meest krachtige en levensveranderende ervaring die ik ooit gehad heb, en ik ga het oprecht missen. Ik ben dankbaar dat mijn vrienden en vooral mijn familie me geholpen hebben om dit speciale moment zo privé als mogelijk te houden. Mijn prachtige en gezonde dochtertje is geboren op 1 februari, en ik kon niet wachten om deze zegening met jullie te delen. Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld, alsof ik uiteen zou kunnen spatten. Bedankt voor jullie begrip.’

Kylie deelde ook een filmpje over de afgelopen negen maanden, en gunt haar volgers ook een blik in de verloskamer en op haar pasgeboren dochtertje.

Het is duidelijk, of je nu miljoenen volgers hebt of niet, zo’n zwangerschap en bevalling is voor elke mama even intens!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes