5237fi.jpg

Mama Baas en Dreambaby verwennen aanstaande en kersverse mama’s op ons MOM-event in Merksem!

6/04/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Binnenkort leggen wij kersverse en aanstaande mama’s (en papa’s natuurlijk) in de watten met interessante workshops en verwennerij.  Want Mom = Wow! Place to be: Dreambaby Merksem, op vrijdag 20 april van 17 tot 21 uur.

Mom = Wow!

Omdat onze eerste edities van Mom is Wow zo’n succes waren, vinden we dat het dringend tijd is voor nog zo’n feestje.

Want een avondje extra lang shoppen, met exclusieve kortingen, professioneel advies en tussenin een leuke workshop, dat zien de mama’s wel zitten natuurlijk :-). 

Het programma

  • 17.30 tot 18 uur en 19 tot 19.30 uur: workshop 'Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen'

Aan de hand van ons Mama Baas boek ‘EHBK’ legt vroedvrouw Carolien De Bondt je alles uit over de verzorging van een wespensteek of eerste buil van je kindje, en vertelt ze wat je moet doen als je kindje zich verslikt of een vaak voorkomende kinderziekte heeft.

  • 18.15 tot 18.45 uur en om 19.45 tot 20.15 uur: workshop draagdoeken en -zakken

Lijkt een draagdoek je te ingewikkeld? Met draagconsulente Fran Van Rompaey raak je nooit meer verstrikt! Ze toont je alle technieken en methodes die bij jou en je kindje passen.

  • Doorlopend - Stand Mama Baas & signeerstand

Welk type mama ben jij? Ontdek of je een Speedy Gonzalez of eerder een ChillyWillyMom bent. Doe de test aan de stand van Mama Baas en kom alles over jouw typische mamagewoontes te weten. Na de test krijg jij je mamatype (of -types) mee naar huis op een toffe postkaart die je kan ophangen aan de koelkast, zodat iedereen thuis je handleiding kan lezen :-). Neem ook gerust één van onze toffe postkaarten met quotes, ballonnen of notitieblokjes mee! 

Inschrijven kan via...

Schrijf je nu in via deze link.

Psssssst … we voorzien ook een rustige borstvoedingshoek en een verschoonkamer voor de allerkleinsten. Want echt iedereen is welkom!

Waar?

Het event vindt plaats in Dreambaby Merksem, Bredabaan 817, 2170 Merksem.  

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes