4981fi.jpg

Mama Baas en Dreambaby verwent aanstaande en kersverse mama’s op ons MOM-event!

30/10/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Op 16 november leggen wij weer kersverse en aanstaande mama’s (en papa’s natuurlijk) in de watten met interessante workshops en verwennerij van Weleda. Place to be: Dreambaby Mechelen, op donderdag 16 november van 17 tot 21 uur!

Mom = Wow!

Omdat onze eerste editie van Mom is Wow zo’n succes was (lees er hier over), vinden we dat we dat feestje nog eens moeten herhalen.

Want zo’n avondje extra lang shoppen vol exclusieve kortingen met professioneel advies en tussenin een leuke workshop zien de mama’s wel zitten natuurlijk :-). 

Het programma

  • 17.30 tot 18 uur en om 19 tot 19.30 uur: workshop 'Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen'

Ken jij de basics om je kindje te verzorgen? Huisarts Sofie Vanderoost schreef er een boek over. Haar collega komt in deze leerrijke workshop over de basics vertellen zodat je in geval van nood zelf aan de slag kunt. Je krijgt ook handige tips mee over veelvoorkomende kinderziektes.

  • 18.15 tot 18.45 uur en om 19.45 tot 20.15 uur: workshop draagdoeken en -zakken

Een draagdoek kan soms ingewikkeld zijn. Maar met draagconsulente Fran Van Rompaey raak je nooit meer verstrikt! Ze toont je alle technieken en methodes die bij jou en je kindje passen.

  • Doorlopend – Weledaverzorging

Weleda, dat is 100 procent natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor het hele gezin. Weleda heeft een volledig assortiment voor babyverzorging, maar natuurlijk ook voor de vermoeide mama’s. Krijg tips en heerlijke staaltjes op maat mee.

  • Doorlopend - Stand Mama Baas & signeerstand

Welk type mama ben jij? Mama Baas-medeoprichter en auteur Sofie Vanherpe vertelt je of je een Speedy Gonzalez of eerder een ChillyWillyMom bent. Doe de test aan de stand van Mama Baas en kom alles over jouw typische mamagewoontes te weten. Na de test krijg jij je mamatype (of -types) mee naar huis op een toffe postkaart die je kan ophangen aan de koelkast, zodat iedereen thuis je handleiding kan lezen :-). Neem ook gerust één van onze toffe postkaarten met quotes, ballonnen of notitieblokjes mee! 

Inschrijven kan via...

Psssssst … we voorzien ook een rustige borstvoedingshoek en een verschoonkamer voor de allerkleinsten. Want echt iedereen is welkom!

Schrijf je nu in via de Facebookpagina. Wie op voorhand inschrijft krijg een leuke verrassing!

Waar?

Het event vindt plaats in Dreambaby Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat 17, 2800 Mechelen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes