5829fi.jpg

Single en een kinderwens? Infoavond in UZ Gent

27/03/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Ben je single en heb je een kinderwens? Dan zit je waarschijnlijk wel met een aantal vragen. Daarom organiseert het UZ Gent binnenkort een infoavond, waarbij fertiliteitsconsulenten alle informatie op een rijtje zetten. Daarnaast krijg je ook de getuigenissen van twee alleenstaande mama’s te horen.

Wanneer je als alleenstaande overweegt om alleen aan kindjes te beginnen, dan steken er toch een aantal vragen de kop op. Hoe weet je bijvoorbeeld of je er klaar voor bent op mentaal vlak? Kies je voor een anonieme donor, of ga je toch voor een bekende donor? En hoe maak je die keuze? Hoe vang je de afwezigheid van een andere ouder op?

Op deze en andere vragen proberen fertiliteitsconsulenten/psychologen Lien Van Glabeke en Isabelle Stuyver je een antwoord te bieden op de infoavond in het UZ Gent.

De infoavond vindt plaats op donderdag 25 april in het UZ Gent. Zowel singles met een kinderwens als alleenstaande mama’s zijn welkom. Breng gerust een vertrouwenspersoon uit je omgeving mee. Deelnemen is kosteloos, maar er wordt wel gevraagd om vóór 18 april een mailtje te sturen naar arg@uzgent.be.

Single en een kinderwens

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes