4904fi.jpg

Mama doneert meer dan 30 liter (!) moedermelk na orkaan Harvey

19/09/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Je herinnert je waarschijnlijk nog wel de vreselijke beelden van de verwoesting na orkaan Harvey eind augustus. Maar in tijden van drama zijn er vaak hartverwarmende verhalen te vinden, van échte superhelden. Of in dit geval, een echte superheldin. Danielle Palmer, mama van twee kindjes, besloot om niet minder dan 30 liter moedermelk te doneren aan de slachtoffers van Harvey.

Danielle Palmer

Puur goud

Palmer deelde begin september een foto op Facebook van de gigantische voorraad moedermelk. Ze schreef erbij “Truett en ik hebben net meer dan 30 liter puur goud verstuurd om mama’s met baby’s in Texas te kunnen helpen. We zijn zo dankbaar dat we op die manier ons steentje kunnen bijdragen!”

Hartafwijking

Palmer vertelde aan USA Today dat haar zoontje Truett van 6 maanden geen moedermelk kan drinken door een aangeboren hartafwijking. De eerste twee maanden na de bevalling bleef ze toch melk afkolven en vroor ze die in. Die genereuze voorraad besloot ze nu te schenken aan gezinnen die er het meeste nood aan hebben. Wat een prachtig gebaar!

 

Bron: Popsugar