3390fi.jpg

'Mama vindt het verschrikkelijk om jullie in bed te moeten dumpen'

1/02/2016

Lieve meisjes (1,5 en 4), Mama vindt het echt verschrikkelijk om jullie elke avond in jullie bed te dumpen. Gewoon omdat het moet. Jullie moeten op tijd in school en de crèche zijn en dat past eigenlijk helemaal niet in jullie eigen ritme.

Lieve meisjes (1,5 en 4),

Mama vindt het echt verschrikkelijk om jullie elke avond in jullie bed te dumpen. Gewoon omdat het moet. Jullie moeten op tijd in school en de crèche zijn en dat past eigenlijk helemaal niet in jullie eigen ritme. 

Liever wat later

Mama vindt het verschrikkelijk voor jou, kleintje, dat ik je soms tot een half uur moet laten wenen tot je eindelijk in slaap valt. En jij, mijn oudste, jou moet ik echt het zwijgen opleggen terwijl je nog zoveel te vertellen hebt. Want mama werkt lang en heeft niet veel tijd voor je 's avonds.

Liefst blijven jullie wat langer op en slapen jullie wat langer. En eerlijk? Mama zou ook liever langer van jullie genieten 's avonds en 's morgens meer tijd hebben.

Veel te vroeg

Mama vindt het ook verschrikkelijk om jullie elke morgen uit jullie bed te moeten sleuren, een tandenborstel in jullie mondje te proppen en de kleertjes over jullie slaapdronken kopje te trekken.

Mama vindt het verschrikkelijk voor jou, kleintje, dat het zondags middagdutje al in teken staat van het uur dat je moet gaan slapen 's avonds. Terwijl je soms nog zo zalig diep ligt te slapen.

Dit gezegd zijnde, zou ik het heel erg leuk vinden, mochten jullie in het weekend minder initiatief nemen. Dan mogen we echt eens langer slapen dan tot zes uur, écht!

Kunnen we zo afspreken ?

Veel liefs,

jullie mama

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes