7237fi.jpg

Nieuw boek: ‘Ik word grote broer / zus’

15/02/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Is er een baby op komst en wordt je zoontje of dochtertje dus grote broer of grote zus? Niets leuker dan jullie daar samen op voor te bereiden met behulp van een boek, helemaal op maat van je kindje. We stellen dan ook met veel plezier het nieuwste boekje in onze Mama Baas-boekenkast voor: Ik word grote broer/zus.

Konijn Sam krijgt er een broertje of zusje bij. Samen met jullie ontdekt Sam wat er allemaal te wachten staat. Het boekje geeft op een speelse manier duidelijke informatie over de zwangerschap van mama en wat er allemaal te gebeuren staat.

Hoe lang duurt een zwangerschap, hoe snel groeit de baby in mama’s buik, wat gebeurt er bij een echo, wat heeft zo’n baby’tje allemaal nodig als het geboren is, wat eet een baby’tje en wat doet het een hele dag …? Op deze vragen en meer zoekt Sam een antwoord in het boek. Het is geschreven op kleuterniveau en is dus ideaal voor kindjes van pakweg drie tot zes jaar. Het bevat schattige tekeningen waar je kindje vast veel plezier aan zal beleven.

ik word grote broer/zus

Bij het boekje krijg je ook een aftelposter met leuke opdrachtjes, zodat jullie samen kunnen aftellen naar de geboorte van de baby. Zo is je kleintje binnenkort helemaal klaar voor zijn of haar nieuwe rol als grote broer of zus!

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes