6459fi.jpg

Nu je een weekje naar school gaat

6/01/2021

Ondertussen zijn we al een weekje verder en is de eerste schoolweek voorbij. Bij het afscheid de eerste dag waren er een paar traantjes maar de tweede dag was het al ‘JOEPIE JOEPIE, mijn schooltje’ en daar kan je alleen maar gelukkig van worden. Jaja, onze kleine meid gaat graag naar school.

Het woord stikkapot heeft wel een andere betekenis gekregen. Na de opvang was ze ook altijd moe, maar nu is zelfs spelen nog te veel gevraagd. De eerste dag heeft ze twee uur in de zetel naar de tv zitten staren, zo moe dat ze was. De dag erop was ze na twee minuten al in slaap gevallen. Op woensdag denk je dan, we gaan haar een middagdutje laten doen, haha wat had jij gedacht mama, dat is voor baby’s! Bijgevolg donderdag weer als een blok in slaap in de auto. Vandaag was er te veel aan, vanmorgen toch een beetje gezeur en daarnet vroeg ze zelf om heel vroeg in bedje te gaan. Ik wist niet wat ik hoorde, haha!

Het is altijd wel een tetterkous geweest maar nu staat haar mondje nog minder stil. Hoeveel nieuwe woorden ze al heeft geleerd, ongelofelijk! En dan die blikken die je krijgt, zo van, zeg mama dat is toch logisch, ik snap dat wel hoor. Dan besef je echt dat ze weer een grote stap naar de ‘grote’ mensenwereld heeft gezet.

Ik heb zo vaak geprobeerd haar melk in een beker te geven maar ze gaf toch nog de voorkeur aan haar flesje. Uiteraard maakte ik daar geen probleem rond, zolang ze maar even tot rust kwam. Dinsdag moest ze plots geen fles meer hebben, een beker mama want een flesje is voor baby’s. Daar sta je dan met je mond vol tanden!

Ik kan wel zeggen dat ik een enorme trotse mama ben en nog héél benieuwd wat die kleine schat nog allemaal gaat leren binnenkort.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes