8097fi.jpg

Ode aan mijn kinderen na het verlies van hun papa

21/04/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Ode aan mijn kindjes, omdat niet altijd alle lof naar mij moet gaan. Want niet alleen ik verloor mijn man, maar zij verloren ook hun papa. En wat doen ze het goed! Geweldig zelfs! Ik kan ze soms achter het behang plakken (wat ze nog leuk zouden vinden ook), maar ik ben apetrots op hen.

Ik ben zo trots op mijn zoon. Ik vind het heerlijk om hem groot te zien worden. Ik zie z’n papa elke dag meer en meer in hem. In z’n blik, z’n mopjes, in z’n lach, in z’n manier van doen. En toch met z’n eigen karakter. Het maakt me niet triest, alleen maar trots. Trots op het kereltje dat hij wordt.

En dan is er mijn kleine, felle, onuitputtelijke meid die me vragen stelt en verhalen vertelt tot m’n oren suizen. Die geen genoegen neemt met ‘nee’. Mijn stoere, zelfstandige meid die voor haar grote broer zorgt. Die me langs achter besluipt om me te bespringen, me een kus op m’n voorhoofd te geven en me vol liefde zegt dat ik een lieve mama ben om dan weer gewoon haar gangetje te gaan.

Ik ben zo trots op die twee. Hoe ze leunen op elkaar, hoe ze elkaar troosten en elkaar beschermen. Maar ook hoe ze geheel onbewust ook voor mij zorgen en me op hun manier bevestigen dat ik het goed doe.

 

Kiki

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes