6408fi.jpg

Ontspannen zwanger zijn en bevallen vanuit eigen kracht en vertrouwen

18/12/2019

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Het beeld wat we hebben van een bevalling is er dikwijls één van pijn en angst. Heel vaak gekleurd door de horrorverhalen die we hoorden van een vriendin of van onze eigen moeder, of door de vele bevallingprogramma’s op tv, waarbij we toch nog altijd meer moeilijke verhalen te zien krijgen dan moeiteloze verhalen.

En toch… Het kan: een rustige geboorte vanuit je eigen kracht, vanuit verbinding met je kindje en vanuit vertrouwen.

Mindset coaching kan je daarbij helpen.

Vertrouwen

Wanneer jij je laat meeslepen door die horrorverhalen, ga je vast denken dat jouw bevalling ook een hel zal worden. Je focust je op de pijn, op alle medische handelingen die kunnen gebeuren en je zal zien: je krijgt wat je vraagt.

Maar wat als je je nu eens gaat focussen op de positieve verhalen, op mooie ervaringen? Dan gaat jouw gevoel over de geboorte veranderen. Je leert je een beeld te vormen over jouw bevalling en dat beeld vast te houden zodat je er meer en meer gaat in geloven. Je vertrouwen gaat groeien.

Hulpmiddelen

Je krijgt tijdens de coaching hulpmiddelen aangereikt die je helpen om naar die rustige geboorte toe te leven. Denk aan ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken.

Niet alleen jij hebt hier baat bij, je doet er je baby’tje ook een heel groot cadeau mee. Je baby wordt als het ware gemarineerd in jouw emoties en wanneer jij je kan ontspannen, wanneer jij je goed voelt en positief in jouw zwangerschap gaat staan, dan gaat jouw baby ook mee ontspannen. Daarmee kan je al heel wat huiluurtjes na de geboorte voorkomen!

Positieve mindset

Wanneer jij tijdens je zwangerschap gaat werken aan een positieve mindset, dan zorgt dit voor minder stress bij de geboorte. Maar je draagt de voordelen daar een leven lang van mee!

Je voelt je zekerder als mama en gaat sterker in je schoenen staan. En je geeft je baby de basis mee voor een gezonde hechting en verbinding. Iets waar hij of zij in het latere leven nog heel veel voordeel zal uit halen!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes