8074fi.jpg

Paasklokken komen langs met leuks + WIN een speelgoedpakket van VTech

15/04/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Zijn de paasklokken of paashaas bij jullie ook langsgeweest? Hier hebben ze alvast hun best gedaan. Samen met de overload aan chocolade eitjes, brachten ze ook een super leuke set speelgoed van VTech voor heel klein, klein en iets minder klein. En je kan ze zelf ook winnen!

Kiekeboe Leeuwjte

1. Kiekeboe!

Voor de allerkleinsten had de paashaas het schattige Kiekeboe Leeuwtje mee. Het borduurt vrolijk voort op je baby’s favoriete spelletje: kiekeboe! Zie je het leeuwtje of je eigen snoet? Waar ben je?

Het fijne spiegeltje past perfect in kleine handjes en zit vol verrassingen. Zo mondt een eeuwenoud spelletje kiekeboe ongemerkt uit in een super leuk lesje over het dierenrijk.

zeeppompje VTech

2. Handjes draaien ... én wassen

Helemaal 2022 nu is het Was & Leer Zeeppompje dat naast de chocoladen eitjes pronkte. Met handjes wassen kan je kleintje niet vroeg genoeg kennismaken. Dit speelse zeeppompje is educatief en leerzaam, met na elke druk op het pompje een fijne dosis kleuren, licht, cijfers en muziek.

Leuker dan met dit speeltje wordt handjes wassen in ieder geval nooit meer.

knikkerbaan VTech

3. Laat maar rollen, die knikkers!

De comeback die knikkeren doormaakt, is nog niet voorbij en dat wist de paashaas maar al te goed. VTech introduceerde eerder het interactieve knikkerspel Marble Rush, waarbij knikkers niet alleen rollen, maar ook de meest coole moves maken. En nu is er een opvolger. Of beter: een aanvulling in de vorm van de nieuwe Discovery Set XS 100.

De knikkerbanen kan je kindje volgens z’n eigen idee en creativiteit opbouwen. En met de opvolgset propvol nieuwe features valt er nog meer te bouwen en knikkeren.

Ook als instapmodel voor knikkergekkies (vanaf 4 jaar) staat dit setje zijn mannetje. De bijgeleverde bouwplannen op de Marble Rush website bieden een houvast, maar echte bouwers trekken natuurlijk lekker eigenwijs hun plan.

kinderliedjes microfoon VTech

4. Ik ga op vakantie en neem mee … een Kinderliedjes Microfoon

Voor de jongste reizigers brachten de klokken een fijn item om mee te nemen. Een garantie voor een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, tipitent, mobile home, het vakantiehuisje …De Kinderliedjes Microfoon is een even verrassende als onmisbaar gadget.

Deze microfoon is voorzien van bekende Nederlandstalige kinderliedjes, heeft een stemvervormer én een bluetooth verbinding. Meezingen kan, maar zodra de zangfunctie wordt uitgezet is het de stem van je kleine ster die weerklinkt.

Via bluetooth legt de microfoon verbinding met bijvoorbeeld je telefoon. Zo klinken de favoriete liedjes van je kindje of bekende nummers meteen versterkt door de microfoon klinken. Jup, meezingen maar!

Extra gek maak jouw kleintje de show met de stemvervormer en de gekke geluiden die je kan toevoegen. Licht uit, volume aan en gáán!

WIN het volledige paaspakket speelgoed van VTech

Geweldig nieuws, want de paashaas liet weten dat je al dit leuks kan winnen: het volledige pakket met deze 4 leuke speeltjes van VTech!

Doe snel mee met onze wedstrijd en wie weet speelt jouw kleintje er binnenkort mee.

Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner VTech. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes