3841fi.jpg

Papa amuseert zich met sms'en naar zijn vrouw op haar eerste dag terug aan het werk

4/02/2019

Arme mama... het enige wat ze wilde weten op haar eerste dag na haar zwangerschapsverlof, was hoe het ging met de baby. Bleek ze met een grapjas getrouwd te zijn. Want geen enkele keer kreeg ze geen antwoord op haar vraag, wat haar frustratie alleen maar verhoogde...

De verdediging van de papa

Op zijn Facebookpagina Man vs baby schetste papa Matt Coyne zijn versie van de feiten. En hij zat ook wel met wat frustraties...

"Zware week. Het zwangerschapsverlof van Charlies mama is afgelopen. De persoon die alle brandjes hier in huis voorkomt is dus terug aan het werk. Ondertussen stelde ik vast dat ik helemaal alleen op onze kleine moest letten.

Oké, ik moet toegeven dat er tranen, gesnik en protest is uitgebroken toen ze vertrok vanmorgen. Maar ik ben trots om te zeggen dat het sinds de lunch beter met mij gaat.

Om de zorgen van Lyns te verlichten omdat ze haar baby'tje Charlie moest achterlaten in de handen van één of andere idioot, heb ik beloofd om haar op de hoogte te houden..."

Grappig bedoeld, maar het is duidelijk dat de papa ook een beetje beledigd is over het gebrek aan vertrouwen. Een terechte reactie enerzijds: als we willen dat mannen hun deel van de zorg doen, dan moeten we ze daar ook in vertrouwen. Maar anderzijds: als mama ben je een beetje geprogrammeerd (*kuch* beetje veel *kuch*) om je zorgen te maken en kan je er absoluut niet mee lachen als je geen serieus antwoord krijgt. 

Natuurlijk, als de papa tijd heeft om te photoshoppen, zal de kleine wel mooi liggen te slapen of spelen hé...toch? TOCH?!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes