4084fi.jpg

Papa zijn is... nog altijd moeten ingrijpen als je zoon al 20 is

22/08/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

'Het werk van een moeder/vader is nooit gedaan....', zo luidt het gezegde. En dat betekent ook dat je ze er op quasi volwassen leeftijd op moet wijzen wanneer ze grandioos over de schreef gaan. Zoals deze vader die zijn zoon moest terechtwijzen nadat hij had geklaagd over een wenende baby op restaurant... De vrouw van de wenende baby deed haar verhaal op Facebook:

"Dat moment wanneer je op restaurant bent en je probeert te ontbijten maar je zoon van acht maanden weent en een jongen (jonge twintiger) mompelt: 'Ik wou dat ze dat ding kon doen zwijgen!" ... Voor ik er iets van kon zeggen, komt zijn vader naar hem, heeft hem een lap rond de oren en zegt: "Wat denk je dan, dat jij perfect was. Jij was ook een vervelende jongen. Stop met je verwend te gedragen en ga je excuseren, en bied haar ontbijt aan want je ziet toch dat ze haar handen vol heeft."

Dus ik kreeg een ontbijtbuffet op mijn schoot gebracht samen met een zalige koffie. Dank u papa, dat je na meer dan 20 jaar nog weet hoe moeilijk het is om ergens heen te gaan met een baby!"

Hm, er staat ons dus nogal wat te wachten!