7635fi.jpg

Peuters met een gerust hart televisie laten kijken? Het kan!

21/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Als mama of papa moeten we constant beslissingen nemen over de opvoeding van onze kinderen, en dat is niet anders als het op het onderwerp televisie aankomt. Want wat krijgen ze dan eigenlijk precies te zien, is het allemaal wel geschikt voor hun leeftijd, en willen we hen wel al blootstellen aan reclameboodschappen? BabyTV to the rescue! Als ouder kan je je kleine schat met een gerust hart naar deze zender laten kijken, zonder je zorgen te hoeven maken over die netelige vragen.

Laat ons eerlijk zijn, je kleintje even naar de televisie laten kijken kan best handig zijn. Het is fijn om te zien dat je kind blij is, het is gemakkelijk om je kindje te entertainen en ondertussen heb jij je handen vrij - met één oog op je kleintje weliswaar. Of je kan even relaxen en knus bij je kindje in de zetel kruipen en samen knuffelen.  Als je kind er dan ook nog iets van opsteekt, dan is het helemaal een win-win. En daar komt BabyTV op de proppen.

Het netwerk zorgt 24/7 voor een veilige tv-omgeving voor kinderen en hun ouders. De inhoud is specifiek afgestemd op kleine kinderen tot vier jaar: de programma’s worden gemaakt met hulp van kinderexperten die zorgen voor de perfecte balans tussen ‘hun ontwikkeling stimuleren’ en ‘entertainment om hun aandacht vast te houden’. Op die manier helpen zij kinderen om op eigen tempo de wereld rondom hen te ontdekken en te verkennen en dat in elke fase van hun ontwikkeling. En jij kan erop vertrouwen dat je kids in veilige handen zijn.

De korte programma’s worden opgebouwd rond de dagelijkse routines van een peuter en hebben een rustig tempo. De personages spreken jonge kijkertjes aan en er wordt tijd voorzien voor interactie met mama en/of papa.

Bovendien is de zender volledig reclamevrij. Daarnaast wordt de programmatie ook aangepast aan het moment van de dag. Zo is er ’s avonds eerder rustige content om baby’s en peuters voor te bereiden op het slapen, terwijl het overdag al wat actiever mag zijn.  Heel handig: BabyTV is er 24/7 en dus op elk moment waarop jullie er behoefte aan hebben.

Je vindt de zender via Proximus, Telenet of de BabyTV Video App. Meer info vind je hier

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BabyTV. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes