6005fi.jpg

SOS einde schooljaar: wat geef je aan de juf of meester?

21/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Volgende week zit het schooljaar er weeral op. En dat betekent misschien: tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeautje om de juf of meester van je kind te bedanken. Wij zetten graag een aantal ideetjes op een rij voor wie nog geen inspiratie heeft!

De nood om 'iets origineels' te doen is misschien groot, maar zoek het niet te ver: uiteindelijk is het toch het gebaar dat telt. En het helpt als je de juf of meester een beetje kent: sommigen zijn namelijk dol op snoep of chocolade en willen geen bloemen, bij iemand anders is het omgekeerd.

Heb je geen inspiratie? Dan zetten wij graag een paar leuke ideetjes op een rijtje!

Onze top 5 van ideetjes waarmee je altijd scoort

 1. Lekkernijen met passende tekst
  Iets om te sneukelen is altijd leuk, en een bijpassend tekstje maakt het helemaal af. De mogelijkheden zijn eindeloos: ‘Dankzij jou heb ik meer in mijn MARS’, Bedankt voor een FANTAstisch jaar, ‘Ik heb ervan geNOTEN’, Ik vond je chokoTOFf’, …
 2. Zeg het met kruiden
  Ook verse kruiden zijn altijd een tof idee. Die ‘uitmuntende’ juf die dol is op mojito (of op muntthee) krijgt een muntplantje. De meester die graag in de potten roert krijgt tijm: Thank you for your thyme!
 3. Foto met favoriete momenten
  Een heel persoonlijk geschenk: een foto van je kind (al dan niet samen met de juf of meester), waarbij je op de achterkant het favoriete / meest memorabele moment van het afgelopen schooljaar omschrijft. Om nooit te vergeten!
 4. Relax-pakket voor de vakantie
  De juf of meester is ongetwijfeld blij dat het eindelijk vakantie is, dus met een relax-pakket scoor je sowieso.
 5. Steun een goed doel
  Jouw kind heeft kunnen genieten van een leuk schooljaar, maar verdient niet elk kind dat? Je kan bijvoorbeeld in naam van de juf of meester een gift doen aan SOS Kinderdorpen zodat je een kind één trimester naar school kan sturen.
  Zo toon je toch je appreciatie, zonder dat de juf of meester bedolven wordt onder een stapel cadeau's, én help je er een kind mee. Win-win!

armbandje

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Een leuk armbandje
  Heel origineel, een armbandje met ‘jij bent mijn liefste juf’ erop in morsecode, en ze zijn nog eens supermooi ook!

 1. Geurkaars 
  Juffen en meesters zijn wel wat chaos gewoon, met een klas vol kindertjes. Deze geurkaars is hen dan ook op het lijf geschreven: 'Chill, it's only chaos'! 
geurkaars

Ginglas
 1. Ginglas 
  Een leuk geschenkje voor juffen die graag Gin Tonic drinken: een origineel ginglas met 'Gindependant Woman' erop. Want na een heel schooljaar het beste van zichzelf geven, is zo'n lekkere cocktail meer dan verdiend! 

 1. Koffiemok 
  Net zoals ouders zijn er ook veel juffen en meesters die pas écht functioneren als ze de nodige koffie hebben gedronken. En dan smaakt die koffie nog nét iets beter uit deze leuke koffiemokken

 1. Invulboekje 
  Heel origineel: een invulboekje dat je kind kan invullen / kleuren / tekenen voor de juf of meester. Persoonlijker dan dit wordt het niet :-). 

Korting op onze juffencadeautjes!

Goed nieuws: met de code MBSCHOOLJAAR21 krijg je nu 10% korting op onze volledige eindeschooljaar-collectie. Korting geldig t.e.m. 30 juni. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes