5874fi.jpg

Supergrappig: 10 fotoshoots van baby’s die niet helemaal verliepen zoals gepland

30/01/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Ongetwijfeld ken je die prachtige babyfoto’s van Anne Geddes wel. Hoe ze het voor elkaar krijgt is een raadsel, maar ze slaagt er keer op keer in om die ukjes fantastisch te laten poseren in een emmer of dierenpak. Omringd door de prachtigste bloemen, pluimen of pompoenen, als zonnebloem, vlinder of slak. Fe-no-menaal. En uiteraard denk je allicht eens. “Hey! Dat kan ik ook!” “Mijn baby is zo’n schatje dat ik het wil vereeuwigen in een onvergetelijke fotoshoot”. Dat kan lukken. Maar dat kan ook grandioos mis-lukken. We weten immers allemaal dat kinderen onvoorspelbaar zijn en onze plannen al eens in de war durven te sturen. Zoals blijkt uit de hilarische babyfotoshoots hieronder.

1. Beetje melk

Net een beetje melk gedronken. Dat maagje dat keert. En ja, dan hoeft die fotoshoot eventjes niet meer. Sorry mams. Sorry paps.

baby fotoshoot

2. It would be fun they said

Een stoer binkje op een speelgoedautootje. Zo moeilijk kan dat niet zijn. Toch?

baby fotoshoot

3. Kiekeboe!

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken met pompoenen, kleurige bloemen, bloempotten of dierenpakken? Gewoon onder een handdoek is al koddig genoeg! Piece of cake. NOT.

baby fotoshoot

4. Balls are (no) fun!

Ons lief meisje in zo’n pot met kleurige balletjes. Is ze niet om op te eten?

baby fotoshoot

5. Grote boodschap

Als je moet … , moet je … Zo simpel is het. Alleen vindt grote broer het maar niks. Papa is zich nog van geen kwaad bewust.

baby fotoshoot

6. Kleine boodschap

Als je hoognodig moet, dan is zo’n fotoshoot er te veel aan. Pech voor paps. Onvergetelijk moment? Check!

baby fotoshoot

7. Niet leuk!

Wacht maar, mama, tot ik wat groter ben. Dan zal ik (al dan niet met gefronste wenkbrauwen en gevouwen armpjes) wel duidelijk maken wanneer ik iets niet leuk vind. Enfin. Ik kan nu alvast oefenen.

baby fotoshoot

8. Hiep hiep hoera! 1 jaar

Hij is al 1 jaar! Dat moet gevierd worden, met taart en alles. Weet je wat, we doen gewoon een cake smash. Levert gegarandeerd leuke foto's op! 

baby fotoshoot

9. Schattig pakje

Dat kleintje in zo’n schattig matrozenpakje. Dat kan alleen maar lukken. Niet?

baby fotoshoot

10. Christmas time

Ons kleintje in zo’n kerstsok. Topidee! Alsof de kerstman hem gebracht heeft als kerstcadeau. Dit wordt onze eerste Kerst samen en meteen ook de allerbeste!

baby fotoshoot

Heb jij zelf ook van die hilarische bloopers? Laat ons dan zeker meegenieten, en deel je foto als reactie onder dit artikel op Facebook!