Superleuk: onze nieuwe cadeauboekjes ‘Voor mijn liefste … (mama/papa/oma/opa)’

  • door Mamabaas

Joepie: onze boekencollectie wordt alweer een beetje uitgebreider. In première kunnen we jullie onze nieuwste boekjes voorstellen: leuke cadeauboekjes om in te vullen en cadeau te geven aan mama/papa/oma/opa. Een heel tof idee voor Moederdag of Vaderdag!

boekjes voor mijn liefste

Altijd leuk om de geboorte van een nieuw boek te mogen aankondigen. En deze keer gaat het zelfs om een vierling! Maak kennis met onze vier nieuwste boekjes: ‘Voor mijn liefste mama’, ‘Voor mijn liefste papa’, ‘Voor mijn liefste oma’ en ‘Voor mijn liefste opa’.

Het zijn alle vier unieke cadeauboekjes die heel leuk werden vormgegeven door Emma Thyssen. De kinderen kunnen de boekjes inkleuren, vragen beantwoorden en creatief aan de slag gaan voor hun mama/papa/oma/opa. Zo krijg je een uniek en waardevol cadeau. Plezier verzekerd als je het ingevulde boekje nu leest, én over tien jaar lees je het ongetwijfeld nostalgisch nog eens terug.

Voor mijn liefste mama

De boekjes bevatten originele vragen en grappige opdrachten. Van ‘dit is jouw lievelingsmop’ tot het bedenken van een speciale mamadans: dat kan niet anders dan pret opleveren!

voor mijn liefste mama
Boekjes voor mijn liefste

Meer info over de boekjes vind je hier.