5913fi.jpg

Superleuke moederdagactie: gratis parfumverstuiver gevuld met parfum naar keuze!

7/05/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama zijn, dat is een meer dan fulltime job. Meer nog, het is een job die nooit ophoudt. De slapeloze nachten, het (op)voeden, het verzorgen, het knuffelen, de was en de plas, de 101 dingetjes waar je aan moet denken: je hoofd staat meer dan ons op ontploffen. Het is dan ook niet meer dan verdiend dat mama’s op Moederdag in de bloemetjes worden gezet.

Het allermooiste wat je als mama dan kan krijgen, dat zijn de zelfgemaakte knutselwerkjes van je kroost. Met hart en ziel hebben ze eraan gewerkt, met het tongetje uit de mond en in opperste concentratie, om de liefste mama van de hele wereld te kunnen verrassen met een prachtig cadeautje. En al zijn dat objectief misschien niet altijd de mooiste creaties, door een mama-bril gezien zijn die cadeautjes echt onbetaalbaar. Een mamahartje wordt er helemaal warm van!

Die kinderpakjes mogen dan wel het allerleukste zijn – het mag natuurlijk altijd een beetje meer zijn. Zo wordt het toch altijd geapprecieerd als ook de wederhelft een extra inspanning levert. Ook al ben je dan niet zijn (of haar) mama, je bent wel de mama van jullie kindjes en op Moederdag mag de appreciatie voor alles wat je voor jullie gezin doet weleens getoond worden. Toch?

Dreambaby wil alle mama’s in de bloemetjes zetten

Ook Dreambaby doet graag een duit in het Moederdagzakje. Want ook Dreambaby vindt dat al die mama’s en hun harde werk beloond mogen worden, en dus zetten ze alle mama’s graag in de bloemetjes.

Ga je tussen 8 en 11 mei naar Dreambaby en koop je voor minstens 50€, dan krijg je een superleuke parfumverstuiver. Heel handig om mee te nemen in je handtas (zodat die, tussen de tutjes, kinderkoekjes en speeltjes door, ook nog iets van jezelf bevat…). Zo kan je je snel even opfrissen op momentjes waarop een lekker geurtje much needed is (na een driftbui in de supermarkt waarbij het zweet je uitbrak, na het sleuren met al dat babygerief of nadat je de hele tijd achter je kleintje hebt gehold – we zeggen zomaar iets).

parfumverstuiver

Op de parfumverstuiver staat een waarheid als een koe: Mom is wow! En da’s nog niet alles: je krijgt er ook een voucher bij waarmee je de verstuiver in een winkel van ICI Paris XL kunt laten vullen met je favoriete parfum. Als dat geen leuk cadeau is!

En alsof dat nóg niet genoeg is, is er ook nog een wedstrijd op de website van Dreambaby waarmee je een ZEB-bon van 250€ of één van de Wonderboxen kan winnen. We hebben zo het idee dat Moederdag dit jaar écht niet meer stuk kan.

Alvast een fijne Moederdag gewenst aan alle mama’s. En remember: Mom is Wow!

 

* Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met onze vaste partner Dreambaby. Meer informatie over ons advertentiebeleid vind je hier.