6487fi.jpg

Supertoffe musical voor de hele familie: Madagascar!

3/02/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Hou jij ook van dansen, dansen? Dan hebben we goed nieuws! Want binnenkort komt de Nederlandstalige Musical Madagascar naar de Capitole in Gent en de Elisabethzaal in Antwerpen. Dat wordt ongetwijfeld een feestje!

In 2005 ging de animatiefilm Madagascar van Dreamworks in première. Het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis en daar knotsgekke avonturen beleven viel meteen in de smaak bij jong en oud en werd een wereldwijd fenomeen.

Madagascar

Na de film: de musical!

Vijftien jaar na die première komt er nu een Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én op de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de film, komt tot leven in een hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door de kleurrijke kliek in hun knappe dierenkostuums, geniet van de weelderige enscenering die tot de verbeelding spreekt en .. zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet!

Het verhaal

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf wonen in de Central Park Zoo in New York. Daar worden ze bewonderd door duizenden bezoekers. Maar na zijn tiende verjaardag krijgt Marty een midlifecrisis en wil hij ontsnappen om in het wild te leven. Zijn vrienden zetten prompt de achtervolging in op hun vriend, en zo gaat de bal aan het rollen. Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk naar de knotsgekke wereld van Madagascar brengt, waar het elke dag feest is.

Leuk weetje: de stemmencast van de pinguïns bestaat uit niemand minder dan Jean-Marie Dedecker, Lieven Scheire, Dominique Persoone en Gunter Lamoot!

Praktisch

De musical is geschikt voor kinderen van 3 tot 93 jaar en duurt ongeveer 100 minuten.

Speeldata:

CAPITOLE GENT

  • Donderdag 27 februari 14u (avant-première)
  • Vrijdag 28 februari 17u (première)
  • Zaterdag 29 februari 14u & 17u
  • Zondag 1 maart 11u & 14u

KONINGIN ELISABETHZAAL ANTWERPEN

  • Donderdag 9 april 11u & 14u
  • Vrijdag 10 april 14u & 17u
  • Zaterdag 11 april 14u & 17u

Korting

Dankzij Mama Baas koop je je tickets trouwens met korting!

Voor shows in de Capitole kan je hier de kortingscode MAMABAAS gebruiken (via ‘partnervoordeel).

Voor shows in de Elisabethzaal in Antwerpen gebruik je hier de code Mamabaas15 (via discount code).

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes