7119fi.jpg

Tip: het perfecte kerstcadeau voor trotse (over)grootouders

7/12/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Het wordt (over)grootouders niet gemakkelijk gemaakt dit jaar. Omdat onze contacten zoveel mogelijk beperkt moeten worden, zien velen van hen hun (achter)kleinkinderen alleen nog digitaal of bij een (kort) raam- of voordeurgesprekje. Hartverscheurend, dat gemis … Reden te meer om hen met kerst te verrassen met een persoonlijk én hartverwarmend geschenk: een eigen familiekrantje!

Tribu

Niemand is zo geïnteresseerd in wat er in de familie reilt en zeilt als onze grootouders. Van de dagdagelijkse kleine dingetjes tot de bijzondere momenten: oma en opa willen er niets van missen. En laat dat nu net niet zo evident zijn dit jaar …

Net daarom vinden wij een Tribu familiekrantje een superleuk en origineel geschenk. Het idee is heel simpel: elke maand stellen jullie een krantje samen met foto’s en verhalen. Dankzij een voorgemaakte lay-out is dat kinderspel. Bovendien kan je verschillende familieleden uitnodigen om mee te werken, zodat ál het familienieuws aan bod komt. Aan het begin van de maand wordt het familiekrantje, gedrukt op kwaliteitspapier, daarna verstuurd naar het opgegeven adres. De kans is groot dat de grootouders in kwestie al staan te popelen naast de brievenbus om het krantje te ontdekken, denken wij zo ;-).

Speciaal voor de kerstdagen brengt Tribu een geschenkbox op de markt. Zo’n box bevat een abonnement voor drie maanden, een voorbeeldkrantje om de look & feel te ervaren en een handige gebruiksaanwijzing. De box zelf kan daarna gebruikt worden als verzameldoos voor de familiekrantjes. Een cadeau waar de grootouders nog maanden van kunnen nagenieten!

Tribu

Benieuwd naar de familiekrantjes van Tribu? Je vindt alle info hier terug. Leuk nieuws: we mogen jullie een kortingscode van 10% aanbieden! Gebruik daarvoor de code mamabaas10, geldig tot 6 januari 2021.