5553fi.jpg

Uitgetest: de Baby Alive plas en danspop

7/11/2018

Onlangs werd mijn dochtertje Renée 4 jaar (time flies!) en ze kreeg een pop cadeau. Niet zomaar een pop, maar een Baby Alive plas en danspop! Renée gaf die cutiepie al snel de naam Lisa. Lisa ziet er niet alleen goed uit met haar volle haardos en haar fleurige kleedje, maar ze is ook grappig. Met haar schattig stemmetje vraagt ze om te drinken, te plassen, te dansen, maar ze durft ook weleens een protje te laten :-). Tot groot jolijt van Renée!

baby alive

De benodigdheden

Men neme de Baby Alive plas en danspop, een potje, een flesje, een handzeep en een beloningsstickerkaart en je kunt van start! O ja, en water ;). Er zitten 2 standen aan de pop, de papa en mama stand. Afhankelijk van wie er met de pop speelt, kan die dus aangesproken worden als mammie of pappie.

Welbespraakte baby

En dan komt het grappige stuk: de Baby Alive echt tot leven brengen! Zinnetjes als ‘hier komt het plasje!’, ‘ik hou van je mammie’, ‘hou je mijn handjes vast?’ doen je meteen smelten. Tot plots het geluid van een protje weerklinkt… euh, ja, dat doen baby’s dus ook. Tot groot jolijt van Renée natuurlijk. Wat ik persoonlijk leuk vind, is dat de Baby Alive pop ook dingen zegt zoals ‘ik ben moe mammie’ en ‘het is bedtijd’ gevolgd door gesnurk. Ideale timing om Renée in bed te krijgen!

baby alive

Op het potje

Wanneer Lisa ‘ik heb dorst’ zegt, is het duidelijk voor Renée dat ze een flesje mag geven. Dat Renée goed bezig is, wordt nog eens versterkt door het slurpend geluid dat Lisa maakt. Na al dat drinken (godzijdank gaat er maar 1 klein flesje in de pop), moet er natuurlijk geplast worden. And that’s where the magic happens! Baby Lisa vraagt vriendelijk ‘wil je me op het potje zetten, ik moet plassen’. Wanneer het te lang duurt vooraleer ze op het potje zit, dan begint ze te stampvoeten. Zalig toch?! Als ze dan op het potje zit, wordt dit vergezeld met een echt plasgeluid en de zin ‘hier komt het plasje’! Voor de controlefreaks onder ons: deze pop plast enkel maar op het potje J. Best wel cool om te zien hoe er effectief een plasje water in het potje staat.

Beloning

Na het potje volgt natuurlijk het handen wassen en krijgt Lisa een sticker voor haar goed gedrag. Renée vindt natuurlijk dat ook zij het goed gedaan heeft en vindt dat ze ook een sticker verdient….och ja, een kinderhand is gauw gevuld nietwaar?

baby alive

Ik kan wel stellen dat Renée fan is van haar cadeau. Ze is een echt moedertje. Ze dansen samen en ze neemt Lisa overal mee: in de auto, in haar bed, doet er wandelingen mee in haar buggy,.., vriendinnen voor het leven!

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan een pop die protjes laat :-)?

Ook fan van deze Baby Alive plas en dans pop? Goed nieuws: er is een promotie met 25% korting bij bol.com vanaf 12 november tot 25 november, en vanaf 26 november tot 9 december bij Dreamland en Fun.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Baby Alive. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes