5565fi.jpg

Uitgetest: de Bright Beats Dansende BeatBo van Fisher-Price

13/11/2018

Ik zou absoluut geen speelgoed in huis halen dat lawaai maakt. Neen, ik zou mooi, houten speelgoed en zachte knuffels kopen. Maar laat dat ‘lawaaierige’ speelgoed nu net de favoriet van m’n dochter zijn… Hoe meer geluid eruit komt, hoe leuker ze het vindt (kan ze zelf ook goed trouwens, veel lawaai maken). Ondertussen hebben we al heel wat speelgoed in huis dat geluid maakt, tot grote vreugde van de dochter. Onlangs hebben we de Beatbo mogen testen.

Beatbo

Knopjes en lichtjes

Alix is net één geworden en is gek op knopjes en lichtjes. Ze is ontzettend nieuwsgierig en moet alles gezien hebben. Als ze muziek hoort, staat ze steevast mee te wiebelen.

Zodra ze de Beatbo in de gaten kreeg, hoorde ik een verwonderde ‘oooohhh’. Dolenthousiast begon ze op alle knopjes te drukken. Haar favoriete knop is de rode. Als je daarop duwt kan je een zin of woord inspreken waarmee de Beatbo dan een liedje maakt. Dat heeft al tot hilarische praktijken geleid in ons huis (vooral door de papa dan, die is ook fan…). Zodra de Beatbo het liedje afspeelt, staat ze mee te dansen op de muziek.

Ook de knopjes met muziek en cijfers vindt ze geweldig. Al denk ik dat ze daar vaak op drukt omdat zijn buikje dan oplicht. En die vrolijke lichtjes vindt ze het leukst van al!

Beatbo

Stevig

De Beatbo heeft zachte armen en oren van stof en wordt vaak meegetrokken over de vloer. Hij belandt ook regelmatig eens met een val op de grond. Gelukkig is hij heel stevig en overleeft hij het telkens zonder schade!

Beatbo

Meegroeien

Momenteel is Alix vooral geïntrigeerd door de knopjes, lichtjes en de muziek. Ze begrijpt nog niet heel goed wat hij juist zegt, maar dat zal wel beter gaan als ze wat ouder wordt. De Beatbo heeft drie standen die ‘meegroeien’ met je kindje, en dat vind ik wel fijn. Zo heb je één stuk speelgoed dat langer meegaat, en hoef je geen tien verschillende artikelen te kopen waar ze maar twee maanden mee spelen.

Ondertussen kan ik alle liedjes van niveau 1 zelf ook helemaal meezingen, dus ik ben al benieuwd naar niveau 2 ;).

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fisher-Price. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.