4354fi.jpg

Paulien

Paulien (1988), vaste relatie, twee dochters. 

Werkt: fulltime als adjunct uitgever.

Beste eigenschap: mijn organisational skills zijn (meestal) on point, ik ben zorgzaam, en heel grappig als ik moe ben (naar ’t schijnt).

Slechtste eigenschap: ik ben een ongelooflijke controlefreak en heel streng voor mezelf.

Volmaakt gelukkig: als ik mijn dochter ’s ochtends uit bed haal en ze ligt te lachen naar mij *smelt*, als ik erin slaag om op zondagvoormiddag de weekendkrant te lezen en als ik samen met m’n mannetje in de zetel zit.

Ik zou weleens voor een dagje: Queen Elizabeth willen zijn. Of een lady in Downton Abbey.

Soms zou ik: als God in het Zuiden van Frankrijk willen leven. Of in Italië. Het hele dolce far niente-concept spreekt me wel aan.

Lijflied: perfect van Ed Sheeran

Ik heb de pest aan: afwassen. Echt, etensresten die zweven in water… nope! En dingen die niet op hun plaats liggen. Structuur, alsjeblieft!

Mijn favoriete auteur: John Boyne, Lianne Moriarty, Naomi Wood, David Nicholls, Miranda Hart… te veel om op te noemen eigenlijk.

Dit waardeer ik het meest bij vrienden: dat ze altijd klaar staan. Met een luisterend oor, goede raad, veel humor én een glas wijn.

Mijn favoriete motto: Let it go! (met bijhorend gezang in m’n hoofd). En When life gives you lemons, make lemonade. Life will be all like whaaaaaaat.

Mijn meest voorkomende mentale toestand: Op dit moment? Too tired to care. En ook wel gelukzalig smelten bij mijn dochter.