6336fi.jpg

5 leuke manieren voor een gender reveal

7/04/2022

Bij ons eerste kindje, een dochtertje, hebben we een mini gender reveal gedaan en dat vond ik zo leuk dat we het bij mijn tweede zwangerschap opnieuw hebben gedaan! Er zijn zoveel leuke manieren om het geslacht van je kindje te verklappen aan familie en vrienden. Hieronder vind je mijn top vijf!

1. Ballon

Dit hebben we gedaan bij ons eerste kindje. We hebben een dame gezocht die ballonnen voor speciale gelegenheden maakt – ondertussen vind je gender reveal ballonnen gewoon online – en haar gevraagd twee ballonnen te maken met roze confetti in. Eentje voor beide peters. Zij kregen de eer om het geslacht te onthullen. De ballon zelf was zwart en was versierd met kleinere roze en blauwe ballonnen. De peters mochten dan elk hun ballon kapot prikken en het geheim onthullen ;).

2. Gekleurde rook

Deze stond ook op ons lijstje, maar hebben we omwille van praktische redenen niet gedaan (weersomstandigheden). Dit lijkt me wel een heel leuke optie voor in de lente of zomer, en levert prachtige foto’s op!

3. Confettikanon

Deze vind je tegenwoordig overal! Ze zijn echt superleuk. Je kan iedereen een partypopper geven met confetti in de kleur van het geslacht van je baby. Tel samen af en pop de kanonnen tegelijk. Heel leuk!

4. Piñata

Vul een piñata met roze of blauwe snoepjes en laat je gasten elk om beurt een slag wagen! Fun verzekerd! 

5. Taart

De tweede keer hebben we de onthulling gedaan met een taart. Alix vierde haar tweede verjaardag en dat leek ons het uitgelezen moment om het geslacht van baby 2 bekend te maken.

Ik bakte een taart met gekleurde vulling, die door een van de oma’s werd aangesneden. En ja hoor, we zouden een… dochter krijgen! Onze girlgang is compleet.

Andere leuke ideetjes:

  • Doos vol roze of blauwe ballonnen met helium
  • Kraskaartjes
  • Cupcakes (i.p.v. taart)
  • Bruisballen voor in bad
  • Gender reveal met verf

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes