5794fi.jpg

Uitgetest: het Aeromoov reisbedje

8/05/2022

Wij mochten het Aeromoov reisbedje testen: een supereenvoudig en licht kinderreisbedje dat ook kan gebruikt worden als park.

We hebben zo’n klassiek reisbedje, dat vrij goed dienst doet. Maar daar hoort wel heel wat gesukkel bij. Het opzetten gaat vaak nog vrij vlot, maar het terug opbergen brengt behoorlijk wat frustratie met zich mee.

Dus toen we het Aeromoov bedje mochten testen, was ik heel blij! Je zou het in 2 seconden moeten kunnen opzetten en dat is ook écht zo. Vaarwel aan het gesukkel.

Handig in gebruik

Het reisbedje zit in een vierkante, smalle tas, een beetje zoals de gekende werptentjes waar ik in een ver verleden mee naar festivals trok. Als we het bedje niet gebruiken, schuiven we het gewoon onder ons bed en opgeruimd staat netjes. Het reisbedje weegt nog geen 5 kg en is dus zeer makkelijk mee te dragen. Als we weggaan met de auto, steken we het gewoon onderaan in de koffer en stapelen we onze valiezen erbovenop. Handig!

Een klittenband houdt het bedje samen. Als je die losmaakt, vouwt het bedje als het ware vanzelf open. Het duurt dus écht maar 2 seconden. Matrasje erin en het is klaar voor gebruik!

Twee niveaus

Er zijn twee niveaus: een tussenniveau en een onderste niveau. Onze dochter is momenteel 16 maanden en slaapt op het onderste niveau. Maar als je nog een klein baby’tje hebt, kan je die op het tussenniveau leggen en hoef je zo diep niet te reiken.

Het Aeromoov bedje bestaat gedeeltelijk uit gaas, waardoor je je kindje altijd kan zien (en omgekeerd). Leuk voor ons én voor haar.

Ook het opbergen is een fluitje van een cent. Je duwt onderaan de twee zijden naar elkaar toe en het bedje vouwt heel eenvoudig dicht. Klittenband toe, in de zak en klaar!

Ook te gebruiken als box

Toen ze nog wat kleiner was, gebruikten we het bedje ook vaak in de tuin of namen we het mee naar het park of het strand. Je kan het dus ook perfect gebruiken als box.

Het Aeromoov reisbed is licht, compact en heel gebruiksvriendelijk. Ik zou het niet meer kunnen missen!

Krijg 5 euro korting

Als je je inschrijft als lid van de QLAP 'familieclub’, krijg je meteen 5 euro korting op je volgende aankoop. De moeite om eens te bekijken.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partnerAeromoov. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes