8237fi.jpg

Een echte must-have: reis- en speelbedje in één!

19/05/2022

Iedereen met kleine kinderen kent het wel, het gesleur met veel te veel spulletjes zodra je ergens heen gaat - we zouden het ook een halve volksverhuis kunnen noemen. Of je nu gewoon een middagje naar vrienden gaat of een weekendje ertussenuit knijpt, je hebt altijd héél wat gerief nodig. Een multifunctioneel reisbedje dat je ook als park kan gebruiken klinkt dan ook als een geschenk uit de hemel. Enter: het Aeromoov reisbedje! 

Eerlijk: hoe minder we moeten sleuren, hoe liever. Met multifunctionele items scoor je bij ons dus altijd. En als die dan ook nog eens handig zijn, dan zijn we helemaal fan.  En jawel, het Aeromoov reisbedje scoort op beide punten: niet alleen is het multi-inzetbaar, het kan ook supergemakkelijk opgezet én opgeborgen worden. Geen gesukkel, oef. (Ik ben een ervaringsdeskundige: ik ben nu eenmaal niet de handigste en heb al het nodige gesukkel met baby-items achter de rug).  

Een echte must-have dus, als je 't ons vraagt! 

Uitgetest

Het Aeromoov reisbedje zit in een vierkante, smalle tas, een beetje zoals de gekende werptentjes waar ik in een ver verleden mee naar festivals trok. Als we het bedje niet gebruiken, schuiven we het gewoon onder ons bed. Opgeruimd staat netjes! Het reisbedje weegt nog geen 5 kg en is dus heel makkelijk mee te dragen. Als we weggaan met de auto, steken we het gewoon onderaan in de koffer. We kunnen er zelfs gewoon onze valiezen bovenop stapelen. Handig!

Een klittenband houdt het bedje samen. Als je die losmaakt, vouwt het bedje als het ware vanzelf open. Het duurt dus écht maar twee seconden - zelfs als je niet zo handig bent ;-). Matrasje erin en het is klaar voor gebruik!

Twee niveaus

Er zijn twee niveaus: een tussenniveau en een onderste niveau. Onze dochter is momenteel 16 maanden en slaapt op het onderste niveau. Maar als je nog een klein baby’tje hebt, kan je die op het tussenniveau leggen en hoef je zo diep niet te reiken.

Het Aeromoov bedje bestaat gedeeltelijk uit gaas, waardoor je je kindje altijd kan zien (en omgekeerd). Leuk voor ons én voor haar.

Ook het opbergen is een fluitje van een cent. Je duwt onderaan de twee zijden naar elkaar toe en het bedje vouwt heel eenvoudig dicht. Klittenband toe, in de zak en klaar!

Aeromoov

Ook te gebruiken als box

Toen dochterlief nog wat kleiner was, gebruikten we het bedje ook vaak in de tuin of namen we het mee naar het park of het strand. Je kan het dus ook perfect gebruiken als box.

Het Aeromoov reisbed is licht, compact en heel gebruiksvriendelijk. Ik zou het niet meer kunnen missen!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partnerAeromoov. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes