5645fi.jpg

Uitgetest: de Little Sister Zeemeermin van Baby Born

16/12/2018

Ik hou van Sinterklaas. Echt zalig om de gezichtjes van de meisjes te zien als ze ontdekken wat Hij gebracht heeft … En, al zeg ik het zelf, dit jaar is Hij (kuch) briljant bezig geweest :-). Voor mijn 6-jarige waren er twee cadeautjes: een groot knuffelkonijn-kussen ennnnn een zeemeerminpop. Jawel: een pop die dan ook nog eens een zeemeermin is. Die dan nog eens uit zichzelf (met behulp van batterijen dus) kan zwemmen.

Ze is echt zot van die pop. Allez, ik mag het eigenlijk geen ‘pop’ noemen, het is ‘Hermelien’ (lichte Harry Potter verslaving op jonge leeftijd hier).

Ik laat gewoon even Hannah zelf aan het woord:

meisje met zeemeerminpop

Ik vind het een fantastische zeemeermin want ….

  1. Ze mag mee in bad.  Ik ga heel graag in bad. Daarbij maak ik vooral graag heel veel rommel. Uiteraard moet de hele badkamer nat worden. Maar met deze pop kan ik mij eigenlijk heel lang bezig houden. Dus: ik ben blij. En als ik blij ben (en rustig), dan is mijn mama dat ook!
  2. Ze is zo mooi. Echt, heel erg knap. Ze heeft een heel mooi gezichtje. Ze heeft glitters op haar wangen. En haar staart blinkt ongelofelijk!
  3. Ze beweegt met haar staart. Dit is dus echt geweldig. Dus euh, er mag wel niemand nog met mij in bad want ik heb veel plaats nodig om haar te laten zwemmen. Iedereen moet mij dus eigenlijk gewoon gerust laten. Ah en trouwens, moeder, ik wil wel langer in bad blijven zitten. Terrorist!
  4. Ik kan haar haartjes kammen. Ze heeft haar! En ze heeft een kammetje. Ik vind het dus keiplezant om haar te kammen. Bye the way: als je graag haar kamt … Ik heb voor mijn verjaardag een Kapselpop gekregen, dat is dus ook geweldig spul om je uit te leven met borstels, rekkerkes, speltjes enzo.

kapselpop Baby Born

(Ongelofelijk trouwens wat ik allemaal gekregen heb de voorbije weken. Eerst ben ik 6 jaar geworden – de laatste week van november – en dan stond die Sint daar. Ik moet wel ongelofelijk flink geweest zijn. Echt, een voorbeelddochter. Niewaar, mama? (Moeder kijkt bedenkelijk.)