5770fi.jpg

Uitgetest: de nieuwe VTech Little Love - Bobby gaat in bad (en we geven er drie weg!)

20/02/2019

Of jongens met poppen spelen? Uiteraard! Een paar jaar geleden bracht Sinterklaas de pop ‘Leon’ bij ons thuis (een pop met dezelfde naam als onze oudste zoon, dat kon Sinterklaas niet laten liggen) en daar werd al heel vaak mee gespeeld. Flesjes geven, troosten, mee in bed nemen, … En natuurlijk geregeld ruzie maken over wie vandaag papa mag spelen van kleine Leon en hem mee in bed mag nemen ;-). Een nieuwe pop uittesten deden die zonen van me dus met véél plezier, en zo was het poppenbestand bij ons thuis meteen weer in evenwicht.

Little Love - Bobby

Bobby werd prompt omgedoopt tot kleine Louis, zodat mijn twee jongens nu elk hun minime hebben. En ook voor kleine Louis werd er meteen vol overgave gezorgd. Het duurde dan ook niet lang tot hij werd gepromoveerd en een plekje in bed had veroverd. 

Little Love Bobby

Pratende pop

Maar Bobby a.k.a. kleine Louis heeft toch een paar streepjes voor op hun andere pop. Want deze pop kan ook praten! Zo vraagt hij spontaan om zijn buikje te kriebelen of om met hem te spelen, zegt hij dat hij je lief vindt of begint hij te neuriën. Door op zijn buikje te duwen kan je hem ook zelf iets laten zeggen. En terwijl hij praat, licht zijn hartje op. Cute! Je kan met een knopje aanduiden of hij je met ‘mama’ of met ‘papa’ moet aanspreken. En geen nood trouwens, er zit ook een knopje op om hem het zwijgen op te leggen (een handigheidje dat bij echte kindjes ook weleens van pas zou komen, niet?)

Badpret

Maar het allerleukste? Bobby/Louis mag ook mee in het bad, en dat terwijl hij ondertussen vrolijk verder kan tateren. Hij heeft zelfs een eigen sproeier die in het bad of in de douche kan worden gebruikt, en dat kon meteen op heel wat bijval rekenen bij mijn twee mannetjes. (Zoals in: ik had nauwelijks uitgesproken dat hun nieuwe pop mee in het bad mocht, of die twee hadden hun kleren al uitgetrokken om dat stante pede uit te testen).

Little Love - Bobby

De pop zorgde direct voor heel wat badplezier. Het ene moment zaten ze elk om de beurt heel zorgzaam hun ‘kleine baby’ te wassen, het andere moment katapulteerden ze hem als een echte astronaut in de lucht of lieten ze hem duiken. Tja, what can I say, boys will be boys ;-).

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat er nog wat werk aan de winkel is – ik heb zo mijn twijfels of kleine baby’tjes het echt zo leuk zouden vinden om omgekeerd in het water te worden gehangen of om water in hun oogjes gesproeid te krijgen ;-). Maar ach, oefening baart kunst nietwaar.

De pop én de sproeier zorgden er trouwens voor dat ze ook samen speelden. Zo hield de ene de pop mooi boven water terwijl de andere de sproeier mocht bedienen. En even later gebruikten ze de sproeier ook bij zichzelf – en bij elkaar. Badpret verzekerd!

Win één van de drie poppen

Zou jouw zoon of dochter zo’n Little Love Bobby ook geweldig vinden? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd, en misschien sleep jij er wel eentje in de wacht. We mogen er drie weggeven!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes